Villalinus

Villalinus

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Aika hiljentyä,olla ja miettiä

Viikko sitten sain musertavan uutisen ystävältäni,uutisen jonka johdosta olen pakostakin miettinyt tätä elämää,itkenyt ja itkenyt,välillä kyyneleet ovat vain tulleet,olen myös joutunut puhumaan lapsilleni vaikeista asioista,miettinyt kuinka kerron ilman että he joutuisivat turhaan miettimään asioita joita lasten ei tarvitsisi murehtia. Olen miettinyt enkeleitä ja niiden olemassaoloa,elämä on joskus niin vääriin,onneksi minulla on ihana mies jonka kanssa voi itkeä kun tuntuu pahalta ja haluaisi vain nukkua ja herätä siihen ettei mitään olisi tapahtunut.Olen tarjonnut ystävälleni olkapään jota vasten voi itkeä kun tuntuu pahalta.
Siinä siis syy miksi olen hiljentynyt hetkeksi. Perjantaina kävin Fannyn ja Linuksen kanssa ulkoilemassa,tarkoituksena meillä oli käydä syöttämässä hiukan sorsia,sorsia ei vain näkynyt,mutta sentään lokit saivat jotain hyvää.
Oma tapani ottaa omaa aikaa ja rauhaa on aina ollut käsityöt,nytkin siis otin virkkuukoukun ja koukkusin kuin hullu....


Tuloken näette tässä,kiva vaunupeitto neliöistä,kokoa noin 50*62cm,lankana se tuttu mandarin petit,vaaleanpunainen,beige ja luonnonvalkoinen.
Juuri ennen messuja tuli myös tehtyä tällainen pikkulaukku isoäidinneliöistä jonka myös vuorasin kankaalla etteivät tavarat tipu.
Ai niin ja tämä hienohelma näki myös päivänvalon tässä eräänä kauniina päivänä kun jotain piti tehdä ja kokeilla. Kaikkea hyvää sinunkin päivääsi! Nina
PS. Pitkästä aikaa näpyttelin myös joitain käsitöitäni Huuto.nettiin,löytyvät tunnuksella Linus1,käyhän katsomassa josko sieltä löytyisi jotain mukavaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jaksamista sinulle.tässä linkki kuvaan,josta tuli mieleen sinunkin tekeleesi.
http://lh6.ggpht.com/_qRp9HWp7XIM/SXG5dABoNyI/AAAAAAAAA0c/gHvZXuXaSDs/s1600-h/1949712245_8b2220d9be%5B4%5D.jpg