Villalinus

Villalinus

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Baby blankett ja meille uusi leikkimökki

Jo kauan olen haaveillut tekeväni aaltokuvioista vauvanpeittoa,olen googlen kautta etsinyt ja etsinyt,kunnes tiistai aamuna löysin mielestäni sellaisen joka oli toteuttamiskelpoinen,riittävästi haastetta mutta silti aika yksinkertainen.Heti otin tarvittavia lankoja esiin ja virkkaaminen alkoi ehkä puoli kuuden aikaan aamulla,ja sitä jatku ja jatku....tietty tein välillä muitakin pakollisia hommia,ei meillä perhe esim.ilman ruokaa jäänyt. Ja ta-daa,tässä se on,juuri valmistuneena,silitettynä.
Kokoa tällä vauvanpeitolla 70cm korkeutta ja 50cm leveyttä,ja langan varmaan arvaattekin,se tuttu mandarin petit.Nyt muuten on varastot niin pieninä etten tiedä mitä illalla tekis,ei auta kuin hakea lisää lankaa.
Upeat värit vai mitä?
On meillä muutakin tehty kuin oltu sisällä ja virkattu,Linus on kokeillut joko ruohoa pääsisi pian leikkaamaan,ei taida ihan vielä onnistua.
Meidän pihalle myös tuli leikkimökki,jonka appiukkoni osti naapuriltamme joidenka lapset oli jo kasvaneet tämän iän ohi.Pieniä fiksauksia ajattelimme tehdä,ehkä myös eri maalia,sisustamista yms.
Venla kurkistelee ikkunan takaa...kyllä oli muuten tyttö ekstra onnellinen mökistä,meinasi heti kantaa peiton ja tyynyn sinne ja yöpyä siellä.
Ja kyllä Linuskin tykkäsi,seuraavan päivän aamuna kurkki ulos ikkunasta ja sanoi"Mun talo".Valoista keskiviikkoa jokaiselle täällä piipahtavalle! Nina

Ei kommentteja: