Villalinus

Villalinus

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

 Tervehdys pitkästä aikaa,tai no eihän siitä nyt niin kauan ole,mutta kuitenkin...täällä ollaan ahkerasti paiskittu töitä,niin ja olihan meidän konekkin taas huoltokäynnillä kun lakkasi toimimasta pahanen. Tänä aamuna surruuttelin muutaman sisustusmekon,näyttävät tosi kauniille kun etumuksessa on koristeena vain pieni ruusu,takana puunappi.
Puuvillaisia tyynynpäällisiä on tullut ommeltua ihan urakalla,teksteinä Harmony ja Ljuva Hem,näitä saa omakseen 15e kappalehintaan,varastossa on aika kiva määrä valmiina,sisätyynyksi sopii 40*50cm tyyny joka näyttää ihanan pullealta,tiedusteluja voi laittaa sähköpostilla tulemaan.
Muutamia siipiä tekstillä on tullut myös ommeltua,nämä 12,50e kappale.Tervetuloa kylttejä koristamaan kotia,7e kappalehintaan.
Tulipa tuossa yksi päivä myös ommeltua mekko Fannylle,kankaina ripaus tildaa ja jotain puuvillaa.
Torson löysin eräältä kirpparikierrokselta,joka oli todellinen aarre,juuri tällaista olin haaveillutkin!
Muutamia säilytyspussukoita....
Virkkauksiakin on ahkerasti tullut tehtyä,esim tällaisia kruunupäisiä lintuja...muutama virkattu peittokin on valmistunut,odottavat vain sitä kurjinta hommaa elikkä päättelyä...jaksais vain...
Innostuinpa eilen myös virkkaamaan muutaman trikookorin joihin ompelin sisäpussukan ja brodeerasin tekstiksi Country Home,näitä saa 15e kappale,elikkä paljon on tehty,monenlaista,Kaustisen basaarilta löytyy taas käsitöitäni pitkälle kesään,lisää vien muutaman viikon välein,paljon tapahtumia tulossa joissa olen mukana ,ja onpa jo syksyn kaksista messuista tehty varauksia ja laskuja saatu roppakaupalla,joten eipä tuo auta kuin painaa hommia ihan urakalla.
Perjantaina odotan saavani kipsin pois...toivottavasti,rupee pikkuhiljaa ahdistamaan koko kipsi...
Terveiset myös kaikille lähettää meidän perheen pikku-ukko joka on ottanut askeleen kohti kesähommia. Törmäillään! Nina
3 kommenttia:

mira kirjoitti...

Hei taas! Kiva kun kirjottelit pitkästä aikaa. Paljon oot kyllä tehny kaikke ihanaa, hatun nosto sulle en kyllä itse jaksa millään tehdä sarjana mitään. Tekemäni tilda "bug":it oli pakko-rutistus ku päätin että kokeilen jos riittäs innostusta useampaan kerralla. Ei. Kyllä sai väkisin vääntää ;) Aurinkoista kesää, toivotaan että tämänpäivänen ilma pysyis!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,kävinkin täs jokunen päivä sitte Kaustisen Basaarissa ja pakkohan pöydästäsi oli ostaa tuotteita niin ihania ne oli. Täytyypä taas poiketa siellä katsastamassa pöytäsi. Kiitos ihanista tuotteista ja auringon paistetta koko perheelle.

T:Sarkku

NinaK kirjoitti...

Muru,toivotaan todellakin että ilmat jatkuis lämpiminä,ja kesä tulisi kunnolla,olisi lapsillakin hiukan hauskempaa!
Sarkku,mukavaa kun pidit tuotteistani:)Juuri tänään vein kuvassa näkyviä tuotteita basaariin,auringonpaistetta sinullekkin!