Villalinus

Villalinus

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Powerparkissa ilman äkkilähtöä pois

 Olimme päättäneet jo jokin aika sitten että kun Vera on viikon hoitokodissa lomalla niin teemme pienen reissun Alahärmään,viime kesän reissuhan meni ihan pipariksi kun itseltä poksahti lapsvedet ja Fannyn syntymä alkoi...kiire oli tytöllä tulla kun ei malttanut odottaa.
 Ilmat oli mitä mahtavimmat,mukana meillä oli myös esikoinen poikaystävän kanssa josta Linus niin kovasti tykkää,kävivät yhdessä monissa laitteissa,ekaa kertaa myös Linus sai oman rannekkeensa:)
 Kaikilla oli tosi hauskaa,kuvasivatpa samalla kolmoselle tulevaa uutta sarjaa nimeltä Huvipuisto,saapas nähdä näkyykö meidän pesuetta tv:ssä,pitääpäs ainakin itse seurata.
 Jopa Fannyn kanssa sujui hyvin,sillä kun on rytmi veressä,se istuskeli kaksostenrattaissa ja pompotteli itseään musiikintahtiin aina silloin kun ei sattunut nukkumaan,ja hymy oli herkässä koko päivän,ihana oli reissu,meillä jo odotetaan seuraavaa kertaa.
 Kotona virittelin vähän keittiön ikkunaan ruudukoita joita osti Kaustisen basaarilta,ja nyt harmittaa kun ei tullut ostettua enempää,näyttävät tosi ihanalta ikkunassa,kuin olisivat aina olleet siinä.
 Ja pientä hassuttelua eiliseltä,Venla teki Linuksesta Hulkin:)
 Tämänpäivän kesäruokana kanasalaattia...kevyesti,jos vaikka pääsisi rantakuntoon loppukesästä...tuskinpa,mä kun en karkkeja jätä,mutta kun meillä löytyy kaksi kovasti treenaavaa kotoa joille pitää aina joskus tehdä hiukan kevyempää.
 Muutaman neulakirjankin värkkäsin tuossa yksi päivä,kivat,värikkäät ja pysyvätpä neulat tallessa.
Nämä ovat sellaisia minikokoisia,kuin pikkulompakko joka mahtuu vaikka taskuun,olen tehnyt myös muutaman hiukan isomman joista myöhemmin lisää,se on taas moro! Nauttikaahan auringosta niin kauan kuin se paistaa,ja muistakaa osallistua arvontaan! Nina

1 kommentti:

-k- kirjoitti...

Meidän tyttöset oli varmaan kans teidän kanssa samana päivänä hurvittelemassa...Power Park on kyllä meidän lemppari huvipuisto. Ja nyt odottavat jo uutta reissua.

Mukavaa juhannusviikkoa!
-K-