Villalinus

Villalinus

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Vauvanpeitto nallesta ja tuotekuvia sekä POP UP KAUPASTA asiaa

 Käydessäni Novitan uusilla novitaknits.com sivuilla näin aivan mielettömän ihanan peiton joka oli virkattu afrikankukista ja uudesta nalle langasta,aloin heti virkkailemaan kukkia kukan perään sen enempää ohjetta tutkimatta,jossain vaiheessa löysin myös uudesta lehdestä ohjeen ja huomasin etten todellakaan tehnyt kukkia ohjeen mukaan vaan tavalla jolla aina ennenkin olen tehnyt niitä,
 Peittokin valmistui jo muutaman päivän jälkeen koska jäin siihen niin koukkuun,en vain voinut lopettaa. Ja mikä ihana lopputulos! Niin herkku kuin vain voi olla,tällaisessa kelpaa pienen nyytin köllötellä. Ja mikä parasta,kuulin juuri ihania vauvauutisia eräältä läheiseltä,eli mikäli oikein innostun tekemään niin juurikin tämä erityinen vauva saattaa päästä köllöttelemään ihania unia tällaisen peiton alle.
 Peitolla on kokoa 68cm*100cm,eli juuri sopivan kokoinen köllöttelyyn.
 Ja koska tänään meillä paistaa aurinko niin oli hyvä päivä ottaa tuotekuvia,tässä näitä ihkuja pompuloita pienille tytöille...ja miksei isommillekkin.
 On apinaa,leijonaa,pöllöä ja ankkaa...
Sekä ihana kevään lintunen,näin auringonpaisteella on ihanaa kuunnella lintujen siritystä ja odotella ihanan kevään tuloa,minä ainakin odotan! Ja asiasta viimeiseen,olen miettimässä ja suunnittelemassa pop up kauppaa sekä verkkokauppaa,eli siis jos olet kiinnostunut kyseisestä asiasta ja haluaisit tuotteitasi myyntiin niin ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro itsestäsi ja tuotteistasi,kuviakin voit lähettää.Ihanaa aurinkoista päivää! Nina

6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Aivan ihania, kaikki! :)

NinaK kirjoitti...

Kaunis kiitos Mira! Kiva löytää uutta tekemistä,ettei vaan lopu kesken,aikaisemmin olen tehnyt näitä kukkia mutt ei ne peitoksi saakka ole päätyneet :)

Hannele/Koti marjamaalla kirjoitti...

Ihan mielettömän ihania tosiaan kaikki, tuo peitto on todella kaunis, oivoi! Tykkään itsekkin myös virkata :)

Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Todella kauniita käsitöitä kaikki! Niin ihana tuo peitto ja hauska idea nuo pampulat! :) Virkkaus on täälläkin in. :)

NinaK kirjoitti...

Virkkaaminen kuten muutkin käsityöt ovat hurjan kivaa ja ihanaa kun tulee ihania uusia värejä lankoihin jotka vie meitä kohti kevättä:)

NinaK kirjoitti...

:),pampulat löysin kaapin perältä,eli ovat jo vanhempia tekosia,söpöjä kyllä!Jemmattua tulee aika useasti tavaroita sinne tänne. Virkkaus on ihanaa!