Villalinus

Villalinus

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Villasukkia,villasukkia,olohuonetta ja lisää projekteja

 Viime viikot on taasen tullut neulottua villasukkia,seiskaveikasta,luonnonvalkoista,harmaata ja vitivalkoista....
 Kolme paria luonnonvalkoisesta,kolme valkoisesta sekä kahdet harmaasta,taitaa näistä juurikin tuo harmaa olla oma lempparini!
 Tilasin näitä varten jokin aika sitten ihania metallimerkkejä joissa lukee handmade with love TÄÄLTÄ IINULTA.
 Nuo äskeiset sukat oli kooltaan ihan perussukan kokoisia,kokona noin 39-39,niiden lisäksi tuli myös tehtyä muutamat alle polvensukat.
 Harmaata...aivan kuten meillä nyt ulkosalla...
 sekä valkoista....
 Siivouspäivänä oli kiva myös vähän laittaa olohuoneessa järjestystä,ostin nimittäin viime viikolla töistä ihanan hyllykön mikä etsi paikkaansa kotoota,ja olohuoneeseen se päätyi,sisälle laitoin aikaisemmin messukoreina toimineet rautalankakorit joihin on hyvä piilottaa viikon projekteja,ei näytä niin rumalta kuin että olisivat pöydillä hujan hajan.
 Meille myös kotiutui,kas kummaa,töistä,uudet pallovalot jotka ovat Svaneforsin,ihanat sävyt,lilaa,harmaata ja vaaleanpunaista...
 Sohvat saivat valkoiset irtopäälliset jälleen päällensä,vaikkakin tiedän että pian ne saa pesukoneeseen heittää meidän riiviöiden takia.
Ja tämän viikon projektina jälleen niitä lumihiutaleita,tässä tähtimallisia,meinaan pitää aloittaa hyvissä ajoin ennen joulun myyntisesonkeja. Huomaatteko muuten ihan mun ykkös virkkuukoukun,mun ihana pinkki jonka tilasin jo muutama vuosi sitten englannista,tulip merkkinen ja ihan huippu,juurikin se virkkuukoukku joka pitää piilottaa ettei kukaan vie! Ihanaa pääsiäisviikkoa,tämä tyttö lähtee töihin! Nina

5 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania sukkia! Tuo Iinulta ostavani pieni merkki on ihana! Ostin häneltä hiljattain suloisia vinonauhoja 😊

NinaK kirjoitti...

Kiitos! Iinulta löytyykin paljon ihania juttuja:)

NinaK kirjoitti...

Kiitos myös sinulle Iinu,täytyypäs taas käydä kyläilemässä kaupassasi:)

Vintage kirjoitti...

Syötävän suloisia sukkia! Tykkään myös kaapista ja virkkuukoukku vaikuttaa tutustumisen arvoiselta...

Ihanaa pääsiäistä!

NinaK kirjoitti...

Ihanaa pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi Anu! Kaapista tykkään valtavasti ja mietinkin jo toisen samanlaisen kotiuttamista,tekisi mieli tehdä meidän pikkuiselle semmoisesta nukkekoti,tai sitten hommaan vaneria ja alan rakentelemaan,ehkei niin hyvä idea itselle kun niitä hommia en oikein osaa,ainakaan vielä:)