Villalinus

Villalinus

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kuppikakkuja virkaten

 Meillä on näin pyhien jälkeen vietetty sairastupaa,oikeastaan Linus aloitti kuumeilun jo lauantaina,mutta Fanny jatkaa nyt.Viimeyönäkin tuli nukuttua tosi vähän Fannyn valittaessa korvaansa,joskosieltä olisi korvatulehdusta tulossa,onneksi lääkekaapissa oli näitä päiviä varten puuduttavia tippoja niin saatiin kipu aloilleen. Ja mitäkös sitä sitten tehtäisiin,meillä lapset tykkää katsella piirrettyjä ja minähän virkkailen,siinä sivussa,tällä kertaa kuppikakkuja lasten leikkeihin ja miksei vaikka neulatyynyiksi.
 Ensin tein yhden,sitten toisen ja tiedättehän miten se menee...
 Lopputuloksena iso vadillinen valmiita,herkullisia kuppikakkuja!
 Vadelma-vanilja...
 Ananas-mango-vanilja...
 Suklaa-vanilja...
 Ja teinpäs myös muutaman rintakoruksikin,mittanauhasta näkee rintakorun kokoa,eli on muuten aika pieni,näprääminen oli paljon kovempaa kuin isommassa kuppikakussa.
 Näitäkin voi kysellä sähköpostilla,makers markettiin menevät kunnes taas saan oltua koneella,lapset kun valtaavat tämänkin tuon tuosta.
Fanny on reipas pikku apulainen ja halusi asetella kuppikakkuja,tässä siis kolmevuotiaan taiteellinen käsitys ,täytyy sanoa että tytöllä on visualistista silmää. Nyt tuolla jo odottaakin seuraava isompi projekti,jota tuossa aloittelin,ensi talven lapasten malli on hiukan muuttumassa ja niitä nyt väkerrän,nyt kun alkaa taas olla se aika että uutta ja ihanaa täytyy keksiä,muutokset eivät ole suuria mutta sitäkin ihanempia. Pysykäähän terveinä! Nina

4 kommenttia:

Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Voi, miten hienoja ja vähän erilaisia! Pikaisia paranemisia sinne! :)

NinaK kirjoitti...

Thank you,Marianne! Täällä todellakin yritetään tulevana viikonloppuna parannella kolmea lasta korvatulehduksesta,ja itse levätä mahdollisimman täysinäisiä öitä kun muutama yö tuli valvottua,mutta kylläpä se taas siitä:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

Mari Takkinen kirjoitti...

Voih, mitä herkkuja! Näyttää syötävän hyviltä ja kauniilta ♥

NinaK kirjoitti...

Kiitos Mari:)