Villalinus

Villalinus

perjantai 17. huhtikuuta 2015

LAPASET 2015

 Laitetaan nyt samantien uutta postausta elikkäs olkaapas hyvät,tässä on lapaset 2015 mallistoa pieni ripaus.Messuilla on aina kyselty pojille jotain lapasia,eihän se käy että poika maatuskalapasissa kuljeskelee.Tälle vuodelle uutena on myös raidat,jotka ei mielestäni kaipaile esim.piparkakkureunoja.
 Kun lähdin työstämään näitä lapasia oli mielessä joku kamala hirviö,tein eri versioita ja päädyin tähän,hirviöön jolla on kruunu päässä.
 Mutta kun kysyin Fannylta mikä tämä on niin sieltä tuli kuin apteekin hyllyltä että se on kana,joten olisiko se nyt sitten hirviökana,hmmm....
 Ja kuten näkyy näissä on myös Iinulta tilaamiani handmade with love-merkkejä,jotka toimivat myös näissä mielestäni erinomaisesti.
 Ketuthan olivat jo viime vuonna,mutta nyt näitä on hiukan paranneltu ja laitettu myös samainen merkki kuin toisissa lapasissa sekä aivan ihastuttavaa kettunauhaa somisteeksi,joka niin ikään tilattu Iinun ihanasta puodista.
Nyt näitä siis saa ja ei kun tilaamaan!Nina

2 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania! Sekä hirviökanat että ketut. Nuo Iinun merkit on tosi söpöjä, mut mahtaaks pojat oikein diggaa niitä :-)

NinaK kirjoitti...

Suurin osa näistä lapasista on ihan pikkupojille:) joten luulenpa etteivät ne vielä ymmärrä sydänten päälle niin paljon että kokisivat sen huonoksi,ja äidit ainakin tietäät että ovat käsintehtyjä:) Hassua muuten kuinka monelta olen kuullut esim messuilla tuotteistani että nää on kyllä tehty jossain Kiinassa...ei niin kiva,vaan meinaavat että kun on niin paljon kaikkea kivaa ja ihanaa niin eivät voi olla itsetehtyjä ja kotimaisia,mutta kuten me käsityöläiset ollaan niin aina on tuhat ja yksi juttua kesken ja toiset samanlaiset mielessä... itselle taas tuli tänään tosi huikee idis joka piti toteuttaa...salaperäistä vai mitä... Ja kiitos !