Villalinus

Villalinus

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lentokone

Eräässä blogissa näin ihanan lentokoneen ja päätin itsekkin kokeilla,väreiksi tämän hetken lemppareita,sinistä,palloja ja ruutuja. Hiukan tämä vaatii vielä viimeistelyä koska tarkoituksena oli tehdä myös lentäjä,mutta senhän kerkiää...
                                                              Kamera ei taida juurikaan alkaa kanssani yhteistyöhön kun kuvat on niiiiin p:stä... Mutta mukava kone tuli ja kiva oli projektina,kerrankin myös miehen mielestä tämä oli käyttökelpoinen idea,mukavia kommentteja sain häneltä myös siitä mitä siihen vielä voisi lisäksi laittaa.
                                                         Etuosassa sitten käytin taas hyväksi nähtyä kukkasta,pelkkä pallukka olisi tietysti ollut parempi,mutta menköön näin tällä kertaa.
                                                          Ja vielä eiliseen...käytiin syömässä miehen kanssa ihan kaksistaan paikallisen ravintolan terassilla ja kyllä maistui hyvälle,ja mikä nautinto kun saa ihan yksin syödä ilman että kukaan häiritsee tai on syötettävänä,täytyisi vain ottaa tavaksi . Ja jälleen lämmin päivä tulossa,nauttikaahan!

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hauska tuo lentokone!!

muru kirjoitti...

hei! meillä on aika samanlaiset aatokset :D Nimittäin minäkin olen meinannut kokeilla tuollasen koneen tekoa, ollaan varmaan vierailtu samassa blogissa, joku ruotsinkielinen se oli. Kivan näkönen siitä tuli! jos meillä olis poika niin varmaan oisin jo tehny mutta kun on vaan näitä neitosia :)