Villalinus

Villalinus

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Tildaa

Eilen alkoi olemaan jo niin kamalat vieroitusoireet siitä etten ole ommellut mitään pitkään aikaan. Ja ei siinä muu auttanut kuin nostaa ompelukoneet pöydälle ja ruveta ompelemaan,tällä kertaa ihan tilda nukkeja oikeilla kaavoilla.Täytyy kyllä myöntää etten muistanut kuinka kova näprääminen näissä onkaan.
                                                            Vaaleanpunainen kangas on eurokankaasta ostettua pellavan ja puuvillan sekoitusta,reunapitsi ihanaa vaaleanpunaista,puunapit somisteena. Lakkeja sai näperrellä jonkin aikaa ja lopputuloksesta tuli aika soma,ruususomisteella.
Hiukset tein jostain Novitan bambulankajämästä,mielestäni väri on kaunis beige,niin mun värinen. Ja kyllä  oli mukavaa ommella,jälleen kerran. Tänään meilläpäin hiukan synkkä päivä,sadetta ilmeisesti tulossa.Palaillaan! Nina

2 kommenttia:

Miss Dior kirjoitti...

Tosi söpöjä ♥ :D

-pm- kirjoitti...

Ihania! Noita tilda-hahmoja olen itsekin monesti haaveillut tekeväni mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Tai sainhan minä yhden lampaan tehtyä, mutta tyttö taisi oksentaa sen päälle niin lahjakkaasti joten heitin roskiin. Jospa sitä joku päivä innostuis kun näkee muiden tekemiä ihania juttuja! :)