Villalinus

Villalinus

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Virkattua jälleen ja mökillä

Kuumia päiviä takana,tänään onneksi hiukan viileämpää ja sadetta. Edelleen on tullut virkattua jotain,isoäidin neliöitä lähinnä. Tämän sain valmiiksi jo ennen mökkilomaa mutten sitä kerinnyt tänne laittamaan. Pieni soma viltti joka virkattu mandarin petit langasta,tällä hetkellä lempilankani jo pelkästään värien takia. Kokoa tällä vain 58*68cm,eli ei mikään iso mutta tarpeeksi kuitenkin.
                                             Viltin ympäri virkkasin ketjusilmukoita ja pylväitä sekä simpukkareunuksen.Upeat värit,eikö totta!
                                                                     Mökillä tuli myös aloitettua toista,hiukan isompaa samantyylistä peittoa joka kuitenkin on vielä kesken,oli vaan niin kamalan kuumat ilmat ettei oikein pystynyt virkkaamaan,koko ajan yli 30 astetta. Mutta kyllä oli mahtava mökkiloma,meillä on eräs ihana perhe joilla on mökki ja joka kesä me saadaan mökkeillä siellä kunhan aikataulut sopii yhteen,kiitos vielä kerran Lea ja Pertti! Mukavaa oli jälleen kerran! Mökillä ladattiin akkuja,vietettiin aikaa perheen kanssa saunoen,uiden,onkien,soutaen. Lapsilla oli kyllä tosi hauskaa.
Venlan kalastustaitoja....

                                                    Linuksen ötökköjahtia ja naurua riitti. Se on jännää että vaikka ei olisi mitään tekemistä,tai vaikka sataisi vettä niin aika on aivan erilaista mökkeillessä,ei ole minnekkään kiire ja kaikilla on mukavaa. Nyt onkin taas viikonloppu tulossa ja meillä onkin hiukan erilainen viikonloppu kun huomenna on kahden tyttären rippijuhlat,tänään siis tiedossa siivoamista,voileipäkakuntekoa ym ym. Näihin tunnelmiin kaikille aurinkoa ja mukavaa viikonloppua! Nina

5 kommenttia:

Eena kirjoitti...

Hei!

Ihastuttava isoäidinpeitto. Kunnioitan jokaista, joka jaksaa noita neilöitä virkata. Ovat ihan helppoja, tiedän, mutta jostakin syystä itselläni menee niiden kanssa hermo.

Pari vuotta sitten aloitin yhdessä mummon kanssa virkkaamaan suurta valkoista isoäidin peittoa. Sain hänet suostumaan virkkausapulaiseksi sillä diilillä, että teen itse puolet tilkuista ja hän puolet. Loppusaldo oli se, että minä tein 4,5 tilkkua, hän reilut 200. Aika hyvä tasajako, varsinkin, kun valmis peitto päätyi kuitenkin minulle.

Sude kirjoitti...

Kiitos sinulle ihanasta pupu-enkelistä. Minä pidän siitä tosi tosi paljon :)

Nina kirjoitti...

Eena;mummot on kyllä ihania ja taitavia kaikessa:) Itse tykkään tehdä neliöitä kun niitä voi tehdä kaiken muun tekemisen ohessa,ja jättää kesken...kuitenkin kun luonteeltani olen kaikki heti eikä hetken päästä niin se tuottaa joskus ongelmia ja päänvaivaa:)
Sude;mukavaa kun pupu pääsi vihdoin ja viimein kotiin!

Sude kirjoitti...

Tulin vain kertomaan,että pupuasi on kovasti kehuttu minun blogini kommenteissa :)

sarppa kirjoitti...

Heips!Mukavalta kuullostaa mökkeily!:)Sydän tuli eilen postissa,kiitoksia sinulle!:)Käy niin hyvin meidän sisustukseen!

Mukavaa viikonloppua!:)