Villalinus

Villalinus

maanantai 20. syyskuuta 2010

Pupu,lippunauhaa ja kiireitä

Täällä ollaan vaikka onkin blogi ollut hiljainen jo viikon verran...siihen löytyy järkevä syy...en ole ollut lomalla enkä laiskotellut...nyt vain sattuikin niin että sain kun sainkin työtarjouksen jota en voinut sivuttaa...vaikkakin jokin aika sitten puhuin kotiäitiydestä ja kotona olemisesta ja sen tärkeydestä,mutta kun on haaveita ja niiden toteuttamiseen tarvitaan esim työssäoloa ja panosta koko perheeltä...jos niin voi sanoa... Eli aloitin viikko sitten "omalla" alallani työt,en toistaiseksi tee pitkää päivää vaan silleen sopivasti että myös perheelle jää aikaa. Tällaista se on,tilanteet muuttuu,ja joskus ihan yllättäin.
Yksi tällainen ehkä hiukan jouluinen pupu on tullut väsättyä,pitkät jalat,kiva pieni hame,punainen ruusu jne.
Ja tietenkin hiukan pitsiä....mitäs muutakaan...
Tänä aamuna tein myös sydämiä,juuttinarulla...
Ja rautalangalla....
Myöskin muutama lippunauha on tullut väsättyä... Ja on myös virkkuukoukku ja kutimet olleet käsissä,sieniä ja siililapasia...mitäs muutakaan näin syksyllä... Messuviikonloppukin lähestyy,sinne pitäisi myös jotain valmisteluja tehdä,ja lenkillekkin pitäisi mennä varsinkin nyt kun jalka jo on paremmassa kunnossa ja flunssa selätetty. Oikein ihanaa syksyistä viikkoa ja voikaa hyvin! Nina

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Onneksi olkoon! Nykypäivän harvinaisuus, että sait töitä vieläpä omalta alalta.
Kävin pikku puodissasikin ja hyvinhän sielläkin on alkanut kauppa käymään. Onnittelut siitäkin. Tahti varmaan kiihtyy vielä joulun lähetesä.

Miss Dior kirjoitti...

Ihana pupu!! ♥♥♥

Liisa kirjoitti...

Onnea töihin! kaunis jouluinen pupu ja upeita muutkin työsi. Mukavaa viikkoa! ja työniloa sinulle.

Anis kirjoitti...

Onnea uuteen työhön! Itse olen myös kotiäitiyden puolesta mutta nuorimmaisen täyttäessä kaksi, tuntuu, että on aika lähteä työnhakuun. Haaveissa olisi alkuun lyhemmät työviikot..

Hilda kirjoitti...

Onnea työhön! Itsekin aloitan kohta työt pitkän kotiäitiyden jälkeen :) Ihania juttuja olet taas ommellut!