Villalinus

Villalinus

maanantai 6. syyskuuta 2010

Viikonlopun flunssaa

Viikonloppu tuli ja meni yhtä nopeasti kuin ennenkin,sairastuin itse vuorostani ankaraan flunssaan,ja eilenkin vain mietiskelin että mitähän tästäkin tulee,mutta eipä siinä kuin lääkkeiden lisäämistä ja lepäämistä niin hyvä tulee:) Trikookudetta vielä ollessa varastossa virkkasin toisen pyöreän maton,samaa ohjetta noudattaen kuin aikaisemmin,kuvassa vielä hiukan viimeistelemättömänä...
                             Päivänsäde ja menninkäinen-blogissa oltiin neulottu ihania pipoja,ja niinpä minäkin perjantain kauppareissulla ostin muutaman kerän Novitan Tempo lankaa ja ei kun kutomaan,kuvien värit eivät tee oikeutta langoille,mutta ihania ovat luonnossa! Venlan ja Linuksen pipot kuvassa,aamulla yksi teineistä ilmoitti myös haluavansa pipon,joten tänään varmaan rupean sitä työstämään.
                        Tänä aamuna olon tuntuessa jo hiukan paremmalta kuin eilen päätin kokeilla luistinten tekoa,vaikkei vielä luistinratoja onneksi olekaan,mukavathan niistä tuli! Kuvassa myös muutama viime viikon kirpparilöytö:vanhat ruostuneet sakset sekä muutama kyltti.
                                      "Ajatuskin siitä että sinä olet enkelini,
                                        pysyt vierelläni,pidät kädestäni kiinni,
                                        saa minut jaksamaan huomiseen."
Mukavaa viikonalkua! Nina                                                        

6 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Voi miten hauskat luistimet!:)))

Hilda kirjoitti...

Niin suloinen tuo yläkuva ja ihana matto sekä luistimet!! Blogissani on sinulle ylläri! :) Pikaista paranemista!!

-pm- kirjoitti...

Ihana matto ja pipot! Pitäis itsekin lopuista valkoisista matonkuteista virkata toinenkin matto ja lakkejakin vois erivärisinä tehdä lapsille taikka miksei itsellekin. :)

muru kirjoitti...

hei taas! meillä on kans nuhaa nuorimmaisella, kurkkukipu flunssa kamalalla yskällä kerettiinki jo sairastaa pari viikkoa sitte... Ihania "värkkäyksiä" sulla taas! Paranemisia! :)

Liisa kirjoitti...

Flunsassa täälläkin kurkitaan nettiin. Eilen nousi kuume ja kamala nuha ja yskä tuli. Empä olekaan pitkään aikaan potenut näin kunnon flunssaa, että peti vetää puoleensa.

Ihanat nuo luistimet.

Eena kirjoitti...

Söpöt luistimet! Kävin tuolla blogiputiikissakin kurkkimassa ja liityin lukijaksi, hurjan ihania juttuja. Täytyypä tutkia kotia sillä silmällä, josko jotakin sieltä tahtoisin meillekin.