Villalinus

Villalinus

torstai 25. marraskuuta 2010

Jouluisia tötteröitä ja jotain löpinää

 Päivät on taas kuluneet hurjaa vauhtia,tuntuu ettei perässä tahdo pysyä.Täällä olen touhunnut monenlaista,lauantaina on perinteiset Naisten messut jossa olen jo aika useasti ollut omien käsitöiden kanssa,sinne tein tällaisia tötteröitä joissa ristipistoin erilaisia kirjaimia ja numeroita,ripustus rautalangalla joka mielestäni sopii enemmän kuin hyvin. Sairastelut jatkuu,lapset ovat paranemaan päin mutta oma terveys hiukan vaakalaudalla...selkä temppuillut periaatteessa pikkuisen syntymän jälkeen,jatkuvasti kamalia kipukohtauksia,kolmiolääkkeitä,lääkärillä hyppyytä ja mietteitä siitä että ehkä olen vain yksinkertaisesti pöhkö,lääkärit kun puhuvat yksi yhtä ja toinen toista....jalkojen ja käsien puutumista,siinä ei paljon enään naurata.Mutta viime viikonloppu oli pahin,sunnuntaiaamuna en päässyt liikkumaan yhtään,sain itseni vain tiputettua lattialle mutta muuhun en kyennyt.arvatkaa vaan itkinkö? Olisi tietenkin pitänyt soittaa ambulanssi,jotta olisin päässyt esim tarkempiin tutkimuksiin,seuraavalla kerralla teen niin,ihan varmasti.
 Jotain on sentään tullut kudottuakin,RuttuNutun Annika oli tehnyt aivan ihastuttavan pupu neuleen pojalleen,otin kuviosta mallia ja tein nuorimmaisille tytöille säärystimet,mukava oli huomata kun väittelivät kumpi tulee kummalle.
 Sohvan päälle laitoin eilen siivotessani yhden tilkkupeiton joka tuli tehtyä kun jäin blogitauolle,jouluinen vai kuinka.
Ja olohuone on saanut joulutähtensä.Mukavaa viikonloppua toivotellen! Nina

Ei kommentteja: