Villalinus

Villalinus

perjantai 26. marraskuuta 2010

Pöllöpipoja

 Meillä aamulähdöt on todella vaikeita,aina pipot ja sukat ja hanskat hukassa tai vääränlaisia,niinpä olin luvannut tokaluokkalaiselle Wilmalle että äiti tekee sulle kunnon pipon ja kun Päivänsäde ja menninkäinen blogista sain tämän pöllön ohjeen niin ei muuta kuin hommiin.Pipossa käytin lankana seiskaveikkaa ja arvatkaa vaan oliko pikkusisko murheissaan kun ei vielä saanut samanlaista.(puikoilla on myös pipo hänelle joka vielä päättämistä vaille ja viimeistelyä) Kiitos ohjeesta pm!
 Eilen meillä myös hiukan leivottiin sämpylöitä jotka loppuivat alta aikayksikön...
 Kuvaa käytävältä,jossa mailegin pupu on päässyt pyöräkärryn kyytiin(löytö kirpparilta).Tähän olisi tarkoitus muutama tonttu laittaa.
Ja meidän ihana pikku-ukko joka oikeasti luulee olevansa supermies,hyppii joka paikasta luullen osaavansa lentää,ja ne kiipeilyt,huh huh,äitillä sydän pomppailee joka välissä... Mukavaa viikonloppua toivotellen Nina EDIT:Huominen naistenmessuille osallistumiseni peruuntuu,lapsen yllättävän sairauden vuoksi....ensi vuonna...ehkä...

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

hassu juttu ku tuo Kommentteja- kohta ei näkyny vielä eilenkään, nyt vasta pääsi kirjottelemaan!! Pöllöpipo on kyllä aivan ihana, näin kans sen ohjeen mutten tohtis alottaakkaan, jäis kesken enkä varmasti edes osais :D Selkäasiaan: toivottavasti ei mee enää niin pahaks ettei liikkumaan pääse ja toivottavasti oot päässy magneettikuvaukseen? kuulostais pahasti välilevypullistuma-jutulta, siskoltaki on leikattu samanmoinen, ja mulla kans vaivana.....ei kiva!

Nina kirjoitti...

Muutama päivä vierähti pelleillessä ton kommenttijutun kanssa...meinas jo hermot mennä. Vielä en ole päässyt minnekkään jatkotutkimuksiin,lyövät vain lääkereseptejä kouraan...mutta ei todellakaan kivoja juttuja kun välillä tuntuu ettei kykene mihinkään ja tietää että on pakko,mutta eipä tuo auta kuin yrittää elää,itellä vaan meinaa olla joka ilta se pelko että pääsenkö ylös vai en...Pöllöjuttuja oon tehtaillu pitkin viikonloppua hiukan lisää,se on kyllä ihana ohje ja aika helposti se menee kun yhden on tehnyt,kokeile ihmeessä:)