Villalinus

Villalinus

maanantai 15. marraskuuta 2010

Sairaita lapsia ja joulujuttuja

 Meille on muuttanut lisää possuja asumaan...teki mieli hiukan isompia possuja,väärän värinen kangas ym.ym.mutta kun vain oli pakko tehdä ja ommella,oink oink! Viikonloppu hurahti taas erittäin nopeasti,sairaiden lasten kanssa,juuri käytiin lääkärissä niin esim meidän 8-vuotiaalla oli keuhkoputket ihan tukossa ja molemmissa korvissa tulehdus...pienimmäinen joutuu uudelleen ylihuomenna,ensin joudumme hiukan liottamaan korvia vaikusta...kaksi viikkoa sitten loppui edellinen antibiootti...että tällaista täällä,mutta toivonkin että kaikki olisi ohi viimeistään jouluna!
Jotain virkattuja juttujakin olen tehnyt,tällaisia lumihiutaleita mandarin petit langasta,somistettuna pienellä rusetilla,jonka kylläkin saa myös näppärästi pois mikäli niin haluaa,ja kivasti taas mittanauha hukassa kun olisin mitannut halkaisijan....näin heittämällä arvioisin sen olevan noin 6,5cm...ehkä.... Pöydällä odottelee viimeistelyjä muutama uusi kiva juttu....jotain jota ajattelin että myös halukkaat saavat sitä tilata....pellavaa ja siitä jotain jouluista....shhh,enpäs kerrokkaan vielä vaan palailen asiaan...Kiitokset kommentoijille,te piristätte päivän! Nina

4 kommenttia:

Hilda kirjoitti...

Niin ihania käsitöitä täällä taas!! Onko sulla blogikauppaa vielä, mun tekis mieli ostaa tuollainen iso joulupupu, jos sulla olisi niitä vaikka valmiina ja muitakin joulujuttuja mielelläni katselisin? :)

Nina kirjoitti...

Poistin sen edellisen blogikaupan...ajattelin kyllä tehdä uudestaan juuri joulujutuista viimeistään sunnuntaihin mennessä...Palaillaan asiaan!

Liisa kirjoitti...

Ihanat nuo lumihiutalekoristeet? myytköhän sie niitä mulle?

Nina kirjoitti...

Tulossa on myyntiin piakkoin,avaan uuden joulupuoti nimellä kulkevan blogin piakkoin!