Villalinus

Villalinus

tiistai 24. toukokuuta 2011

Takki tyhjänä


Jotenkin on viime päivät ollut takki tyhjänä jos niin voi sanoa,väsymys on kova eikä energia tunnu riittävän mihinkään...Tänään ompelin muutaman pipon,ideaa täältä makamarr.blogspot.com.

Pipo on kruunupipo,ja oli tosi mukava ja yksinkertainen tehdä hyvillä ohjeilla,valkoisiin pipoihin teenkin vielä tytöille virkatut kukat,tähän hätään en kerinnyt.
Venlalle ompelin ihan yksinkertaisen hameen pienellä pitsillä,Venlasta on tullut oikea prinsessa joka käyttää nykyään koko ajan hameita ja mekkoja,täyttihän Venla viime viikolla 5-vuottakin,eikö jokainen 5-vuotias ole prinsessa!
Ja tulihan se yksi mattokin valmiiksi kun sitä kudetta sai lisää,kooltaan hiukan isompi kuin edellinen,kude oli sen verran paksua. Todennäköisesti vetäydyn nyt ainakin hetkeksi unille,saattaapi olla että jossain välissä jotain kirjoittelen,kunhan inspis iskee,nyt vain tuntuu että takki tyhjänä mennään jonkin aikaa...Ihanaa kesää toivottaen! Nina

1 kommentti:

muru kirjoitti...

ihana pipomalli, pitääpä kokeilla. Mattokin kaunis, on se vaan valkonen hyvä väri. Toivottavasti kuullaan susta taas pian! Törmäillään!