Villalinus

Villalinus

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ompeluksia,keskeneräistä ja the kone

Viikonlopussa jo mennään ja ainakin täällä meilläpäin ilma on ollut kaunis ja ihana,vaikkakaan ulkona ei olekkaan tullut käytyä. Meillä on vietetty tänä viikonloppuna kahden tyttären synttäreitä,16 ja 17 vuotiaiden,tai no,juhlittu ja juhlittu,siirrettiin isommat juhlimiset ensi viikonloppuun sairasteluiden takia,silloin myös vietetään omia synttäreitäni,vaikkakaan niitä vuosia ei enään halua laskeakkaan,ja etenkin nyt tuntuu että viimeisen kuukauden aikana olen vanhentunut ainakin 20 vuotta...
Tilkkupeitto tuli kuin tulikin valmiiksi,puuvillaa,tildaa,käsitikkauksia,kokoa 80cm*120cm,ja vielä ilman uutta kotia.
Jokunen neuvolakortin kansikin on tullut väkerrettyä,pilkkukankaasta,kannessa iso n-kirjain applikaatio.
Näitä oli kiva näpertää ja nytkin ompelupöydällä on useampi kortinkansi keskeneräisenä.
Ja keskeneräisenä on myös uusia pöllöjä,uusissa väreissä...mulla on kumma tapa aina aloittaa ja aloittaa,viimeistelyt sitten jäävät hamaan tulevaisuuteen.
Ja viimeisenä kun on kerran pyydetty,jo ajat sitten,ompelukoneista toinen jonka ostin Tampereen messuilta,pfaffin ompelukone jolla on aivan ihana ommella,harmi kun ei ole tullut ostettua aikaisemmin,toimii kuin unelma,tekee ompelusta nautinnon kun ei tarvitse tapella lankojen ja ongelmien kanssa.
Ja todellakin suosittelen tätä konetta kaikille!Mukavaa viikonlopun jatkoa! Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi millaisia pöllöjä <3 Mie oon niin höpsähtänyt pöllöihin :)

Nina kirjoitti...

Ninalle kiitokset kommentista!Pöllöjä onkin tulossa lisää,itse myös olen aika lailla hurahtanut niihin,sekä myös näin kevättä odotellessa kaikenlaisiin lintuihin:)