Villalinus

Villalinus

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Rs-virus painajainen jatkui...

Ja kuten arvata saattoi meidän perheen painajainen jatkui...kun Linus pääsi sairaalasta tiistaina niin Fanny joutui sairaalaan keskiviikkona...pikkuinen oli ihan tukossa ja hankala hengittää,kokeiden jälkeen varmistui aiheuttajaksi sama rs-virus jota kyllä osattiin aavistaakkin.
Fannykin sai oikein urakalla hengitettäviä lääkkeitä,avaavia ja hoitavia,jälkitautina saimme ensimmäisen korvatulehduksen jota sitten alettiin antibiootilla hoitamaan.
Eilen Fanny pääsi kotia ja perheemme on jälleen kasassa,kahdella antibioottikuuri ja avaavat astmalääkkeet käytössä,onneksi kukaan ei sentään ole sairaalassa,tämä on ollut tosi raskasta itselle ja miksei koko perheelle,mutta toivotaan että kaikki kääntyy nyt paremmaksi! Kiitos teille kaikki ihanat jotka olette kommentteja laittaneet! Jotain olen tehnytkin,yhden pöllö pariskunnan virkkailin,niistä kuvia piakkoin. Voikaahan hyvin! Nina

4 kommenttia:

Mamma-Mia kirjoitti...

Haleja ja voimia teille kaikkille <3

TiinaK kirjoitti...

Voi pikkuisia!
Voimia koko perheelle!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Onpa hyvä kuulla, että pienet ovat jo kotiutuneet ja lääkkeet on löytyneet. Jospa se siitä. Voimia ja lepoilua jotta vanhemmat jaksaa.

muru kirjoitti...

Heippa taas pitkästä aikaa! On sulla jaksamista voi että, pieninki ollu noin huonona, tosi kurjaa! Toivottavasti saat paljon apu siellä kotona.