Villalinus

Villalinus

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sleepy birds ja isosiskon kädentaitoja Fannylle

Viikonloppu meni taas tosi nopeaan,tuntuu ettei saa aikaiseksi mitään ja että aika aina loppuu kesken. No sainpas kuitenkin jotain joista osa on vielä vaiheessa...toivottavasti eivät päädy kuitenkaan laatikon pohjalla ja unohdu sinne. Sleepy birds,uneliaita lintuja vaikkakin kevät on jo pitkällä,ehkäpä nekin heräävät pian.
Kiva,toinen kuva näyttää ihan samalta,mutta olkoon tällä kertaa... linnut on virkattu puuvillalangalla ja ovat tosi söpöjä,taitavat lähteä mukaani Jyväskylän käsityömessuille ensi kuussa,olisivat muuten kivoja myös keltaisena,pääsiäiseksi.
Lisää lintuja,keittiö sai uudet verhot jotexilta tilaamista verhoista.
Isosisko ompeli koulussa Fannylle ihanan siilibodyn ja housut,tässä sovituskokeiluja,on kyllä tyttö tullut äitiinsä,aina joku käsityö menossa,lähtee muuten tämän viikon lauantaina Romaniaan opintomatkalle,viikoksi,arvatkaa vaan jännittääkö tyttöä kun ei ole ikinä lentänyt,iik...

Kaunis kiitos teille kaikille jotka olette kommentoineet kun olen höpissyt Linuksen asioista,olen saanut aivan ihania viestejä teiltä ja usko huomiseen on luja,mitä siitä mitä tulee,kaikki otetaan vastaan ja eletään eteenpäin...Tänään Linus voi hyvin,estolääkitys pitää nuhaisuuden ja kuumeilun kurissa,samoin astmalääkityksellä on omat tehonsa.Kaulan ultraääni kertoi vain sen että poika on sairastellut paljon,pelkäsin jo pahinta.Nyt vain ollaan ja odotellaan.
Sain myös tunnustuksen Vaapula blogista,Mandalta,Kaunis kiitos myös sinulle siitä!Palaan siihen myöhemmin. Nyt juomaan päiväkahvit ennenkuin Fanny herää päikkäreiltään.Aurinkoista päivää!Nina

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

oi oi oi mitä ihania lintuja!!!! Ja just noin että on useampi rivissä, vähän niinku kanat nukkumassa orrella :D Mukava kuulla että Linus voi paremmin.

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Suloisia lintuja!! Kovasti sairasteltu meilläkin, niin en ole blogeissakaan vieraillut. Teillä on ollut jännät paikat. Toivotaan että kaikki tulokset voisi olla yhtä hyviä kuin ultrassa ja lääkitykset alkaisi puremaan. Voimia!!