Villalinus

Villalinus

tiistai 3. heinäkuuta 2012

En kuitenkaan taida olla gyne....

Epäonnistuneita kokeiluja jälleen...kokeilin tehdä itselleni pientä rahapussia ihanasta tildan pionikankaasta ja kuinkas sitten kävikään,siitä tuli liian pieni ja sormet ei sitten millään meinannut mahtua pussukkaan,tunsin itseni melkein gynekologiksi,vaikkakaan en sellainenkaan ole...tämä nyt vaan oli tällainen kokeilu,aina kun kaikki ei mene kuten srömsössä,vai kuinka...
Lankalähetystä pitäisi lähteä hakemaan postista,sitä ennen kahvittelua jonka tytär keitti juuri,ahkera apulainen joka häärää keittiössä.Sunnuntaina häämöttää reissuun lähtö,sitä odotellaan jo kovasti. Nina

4 kommenttia:

muru kirjoitti...

ihana kukkaro, onneks teillä on pikku kätösiä jotka mahtuu pieneen kukkaroon :) Onko tuo metallijuttu siluetista? tollaset on olleet mietinnässä, vois tehä vaikka kaikille muksuille, en vaan muka saa lähettyä sinne varta vasten asioimaan... paljonko muuten maksaa tuo metallireunus? (mikskä sitä snotaan...)

Anu kirjoitti...

Heh, ei tosiaan aina mene kuin Strömsössä, mutta silloin kyllä oppii parhaiten (ja kyllähän tuo pussi NÄYTTÄÄ hyvältä:). Puivat muuten tuota Strömsö-sanontaa ohjelmassaan tässä joku pv sitten.

Pikkuapulaisista kasvaa isoja osaajia:). Mukavaa reissua teille!

Nina kirjoitti...

Muru: on ne siluetista,kukkaronkehyksiä taisi olla siellä ainakin kolmea eri kokoa,tämä on keskikoko,makso 2,90.
Anu:Kiitos! Niin ja ne ikkunajutut joista kyselit jo ajat sitten,unohdin kommentoida,anteeks,ostin niitä siis kaustisen kirpparilta/basaarista,olivat tarkoitettu esim kukkalaatikoksi,koristeeksi kukkien ympärille,mutta itse siis näin ne ikkunan "pokina",nyt olen niin tykästynyt niihin etten kyllä ottais millään hinnalla pois:)

Anu kirjoitti...

:) kauniita ne olivaatkin.