Villalinus

Villalinus

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Valkoisia pioneja ja outoa surinaa meidän keittiössä

 Joka kesä juuri tähän aikaan on ihanaa ottaa omalta pihalta kukkia ja laitella niitä maljakkoihin,kuten nytkin,kävin napsasemassa muutaman pionin keittiön pöytää koristamaan ja tuomaan lumoavaa tuoksua kotiimme,tuota tuoksua kun saisi haistella ympäri vuoden.
 Eikä mennyt kuin hetki kun kuului hirveä surina ja pörrääminen,ja pionien keskellä lymysi tällainen amppari,raukka halusi vain ottaa hieman ruokaa vietäväksi pesäänsä,joten annoin luvan olla.
Elikkä tällainen uutuus amppari vauvalle leluksi.... Eilen illalla meidän esikoinen lähti Turkkiin rakkaansa kanssa,eka kerta koneessa ja kaukana ulkomailla,onneksi on netti,ehkä äidin ei tarvitse niin paljon pelätä,kunhan välillä kuulee jotain uutisia. Me taas suuntaamme nokan kohti Ikaalista huomenaamulla,saas nähdä pääsiskö sitä käymään myös Tampereella,eli se on moro,palaillaan! Nina

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Pionit on kyllä todella todella kauniita! Ja isoja, 18cm, vai mitä sanoitkaan mitanneesi. Entäs tuo pötkylä...voe mahoton miten lutunen amppari:).

Teillä alkoi nyt siis äiskän jännitysviikko. Koeta jaksella! Meillä se viikko on vielä meneillään eikä lapsukaisesta ole kuulunut mitään.

muru kirjoitti...

Siis aivan mahoton pioni! Meille ei taida tulla ihan samaa kokoa, on varmaan eri lajike....tai minä huono puutarhuri :D Ja ihana amppari! Näissä pötkylöissä on sitä jotaki yksinkertasen ihanaa. Mukavaa lomaa teille!