Villalinus

Villalinus

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lintuja kirsikkapuussa

 Eilen illalla kun eräs projekti jota teen sarjatuotantona alkoi tökkimään vaihdoin toiseen,halusin tehdä jämälangoista lintuja joita olen nähnyt monessa blogissa,ja mukavasti sai tehtyä samalla kun töllöttelin poliiseja tv:stä.
 Sain tehtyä neljä ihastuttavaa lintua,omasta mielestä nämä muistuttavat ehkä hiukan meriharakkaa,josta on tullut yksi suosikkilinnuista,niitä ei näy paljon mutta muutamia yksilöitä kuitenkin.
 Ripustelin ne myös meidän pieneen kirsikkapuuhun roikkumaan,kuvat vaan hiukan epäselviä,vika taitaakin olla kuvaajassa...
 Söpö nokka...
 Ja lisää suttuisia kuvia...
 Toivottavasti tänä vuonna linnut ei syö kaikkia kirsikoita joita meille on tulossa.
Kuvasinpa myös meidän pensasmustikkaakin joka näyttää tänä vuonna tekevän jättisuuren sadon,siitä taidetaankin tehdä piirakka jos toinenkin:) Mukavaa kun noita tilastoja katsoo on huomata se että teitä käy täällä vierailemassa tosi paljon päivittäin,vielä kun löytyisi uskallusta kommentteihin,niitä kun olisi oikeasti mukava lukea:) Aurinkoista päivää,ainakin meillä paistaa tänään aurinko,lämmintäkin on noin 22 astetta.( tytärkin on ilmoitellut itsestään Turkista,siellä onkin hiukan enemmän lämpöä kuin meillä,35 astetta varjossa,onneksi meillä ei ihan noin paljon mittari näytä,terkkuja Janina ja Olli jos käyt täällä:))

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat linnut:) t.mira