Villalinus

Villalinus

maanantai 8. lokakuuta 2012

Kettuja uudessa paikassa ja vauvoille jotain

 Tuossa muutama päivä sitten ostin taas kelo-lankaa josta ajattelin tekeväni Fannylle villatakin,mutta aina ei mene kuten suunnittelee,inspis iski tehdä kännykälle kotelo,ihan kokeilumielessä,sillä ovathan ketut nyt tämän syksyn juttu!
 Nämä ovat tyttökettuja kaikki,jokaisella on punainen ruusu päässään,ja näiden koko on aika mukava,mahtuu vanhemmankin mallinen kännykkä taskuun.
 Yläosaan ompelin hiukan varastosta löytynyttä tilda nauhaa,niin ja huomaattehan että näillä likoilla on myös räpsyttelyripset...
 Kova hinnoittelu on käynnissä ja hoksasin etten olekkaan tainnut näitä vauvojen juttuja edes esitellä,vauvalle söpöjä leluja joissa ei ole helistintä,vain värikkäitä värejä joita on mukava katsella ja hypistellä.
 Pingviinejä eri värisinä,
sekä nallukoita ruskeana,aika mukavia. Toivottavasti tämä viikko olisi säiden kannalta hiukan parempi,sade saisi jo riittää.Silti,mukavaa maanantaita kaikille!-Nina-

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Facebookissa kiertää nyt hauska kuva uudesta sanasta: Neuloosista. Sen määritelmänä on pakonomainen neulominen näin syksyllä. Lieneekö tuon virkkaamisenkin voisi niputtaa samaan läjään. Ainakin itsellä ne molemmat iskee näin syksyllä.

Ja toisilla vain "hieman" ahkerammin viuhuu puikot ja koukut... Waude, ei voi muuta sanoa!

Nina kirjoitti...

Voiskohan se olla sit joku virkkoosi,josta kylläkin taitaa ennemmin tulla neuroosi mieleen:) Aika hauska!

Anu kirjoitti...

:D