Villalinus

Villalinus

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lisää kettuja

 Vielä tuli virkattua neljät hiukan isomman lapsen lapaset ketulla,ruskea,luonnonvalkoinen,vihreä ja petroolinsininen,vielä myös jäi lankaa jota olisi tarkoitus tuhota jos kerkiää vain.
 Muuten olen touhunnut viimeistelyhommia,saattanut joitain käsitöitä maaliviivalle...Nutturaneiti on hiukan ujonpuoleinen neiti,mutta kyllä siltä hymy irtoaa.
 Muutama kettutyttökin on meille eksynyt,rusetteineen,kukkineen ja hameineen.
 
 
Eilen aamulla sain otettua meidän työmiehestä kuvan ja varsinkin siitä kuinka se aina järjestelee omat työkalunsa uudestaan ja uudestaan erittäin siisteihin riveihin,päivästä toiseen.Olisipa sitä itsekkin yhtä järjestelmällinen,musta ainakin tuntuu että meillä kotona vallitsee täydellinen kaaos kun flunssa on jyllännyt jo monta viikkoa itsellä,ehkäpä se tästä.Nyt jatkankin aamukahvin juomista ja toivotan mukavaa päivää,sateesta huolimatta.-Nina-

3 kommenttia:

muru kirjoitti...

ahaa, nyt olis kettulapasia! :) nähään siis pian :) Meidän keskimmäinen järjesteli pienenä kaikkea, kyniä, vaatteita, leluja... sitte yhtäkkiä se loppu. Jotain hassuja juttuja josta me ei ymmärretä mitään ;) Ihanat kettutytöt,voih!

Anu kirjoitti...

Söpösiä kettuja ja Nutturaneiti! Ihailen ahkeruuttasi!

Nina kirjoitti...

Ja taasen kiitos ja kumarrus tytöt!Niinku tiedätte niin sitä pitää itseään ihan hulluna kun koko ajan pitää olla tekemässä jotain hassua ja hauskaa...