Villalinus

Villalinus

tiistai 9. lokakuuta 2012

Värkkäilyjä ja ideaa

 Nyt on sitten teline pompuloille valmis,päätin etten haluakkaan mitään kovin tehdasmaista vaan että jotain tarvittavista tavaroista löytyisi ihan omasta kodista. Biltemasta hain tuollaisen "sahapukin" johon laitoin keittiön seinältä liitutaulun johon taas ruuvailin mukavankokoisia keittiökaapin nuppeja.Hiukan jäin miettimään joskohan vielä maalaisi tuon pukin valkoisella,mutta ei,saa kelvata noin.Ja nuohan on tosi käteviä kotiin muutenkin,sillä ajatuksella että laittaisi pöytälevyä päälle (tai lasilevyn).
 Ja taasen näitä viimeistelyjuttuja,kovetus vaiheessa,isoäidinneliösydämiä joita voi laitella roikkumaan oikeastaan mihin vain,vaikka sitten siihen joulukuuseen.Yhden erän sain jo tehtyä ja kovetettua hiukan erilaisesta mallista,siitä kuvaa ehkä myöhemmin.
Ja sitten siihen ideaan....Meidän Venla on joskus askarrellut tällaisen ihanan kissan,miltä kuulostaisi jos voisi ikuistaa lapsen tekemän piirrustuksen virkattuun leluun? Itse otin eilen langat ja tämän kuvan ja aloin hommiin,kunhan saan valmista näytän sen teille,ihan varmasti.-Nina-

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Wau, wau ja wau. Kaikista jutuista.

Kekseliäs teline ja kivannäköinen toteutus. Tuotteet on selkeästi esillä ja teline jotenkin korostaa kädentaitoja rouhealla tavalla ja musta tausta tuo vekkulit tuotteet hyvin esille.

Just eilenköhän puhuin jonkun kanssa virkattujen lumihiutaleiden kovettamisesta... Joten...utelen millä kovetat sydämet? Nättejä ovat ja herkkiä. Jossain näinkin sydämen ohjeen, saiskohan aikaiseksi kokeilla...

Ja tuo piirros virkattuna! Enpä ole aiemmin kuullut moista, enkä ole osannut ajatella sen olevan mahdollista. Mutta jos joku siihen pystyy, niin sinä, olet niin taitava "virkuttaja"!

Nina kirjoitti...

Itse kovetan nämä "lumihiutaleet" erikeeperin ja veden sekoituksella,seos on 50/50,tietenkään ne eivät sitten kestä ulos laittoa.Mutta onhan niitä muitakin keinoja,sokeriliemi ja tietenkin askartelukaupasta kovetusaine,jonka hintaa en kyllä tiedä,mutta taitaapi olla aika kallista jos itse käyttäisin. Sydämmeen itsellä ei ollut ohjetta,mutta arvaa vaan montako meni pilalle kokeilujen kautta,aika monta,hikikin jo tuli jossain kohti ja meinasin luovuttaa,mutta onneks en ole luovuttajatyyppi,ei kun vain virkkuukoukku käteen ja kokeilemaan:)

Anu kirjoitti...

Kiitos! Ja sitkeä sissi olet:).