Villalinus

Villalinus

torstai 17. heinäkuuta 2014

Keittiön vaaleanpunaisia tunnelmia ja kodin paras näkymä...

 Täällä taas! Mielialani on kuin vuoristorata,se menee ylös ja alas,on hyviä ja huonoja päiviä,eilinen oli tosi huono.Jotenkin tuo koepalojen otto taas tuntuu vaivaavan ihan liikaa,juuri kun nyt syksyllä piti kaiken olla taas toisin,lapset aloittaa päiväkodissa,myös Fanny,itseni piti lähteä työelämään,tosiasiahan on ettei vielä mitään niin vakavaa ole,ennenkuin toisin sanotaan,on hoitomuotoja jotka auttavat,mutta silti se tunne että jotain saattaa olla vialla raastaa välillä ja tosi lujaa.
Pidän maalaisromanttisesta tyylistä ja hempeistä väreistä ja se näkyy meidän keittiössä,vaaleanpunaiset verhot joista monesti mietin että varmaan tuo toinen puolisko ennemmin laittaisi mustaa,mutta kun tää nyt vaan on mun juttu.
 Jyskistä ostetussa pienessä vitriinissä on mun aarteita,Greengaten lattekuppeja,meillä ne on kovassa käytössä ja niin kauniita silmälle,innolla odottelen talven uutuustuotteiden saapumista kauppojen hyllyille ja nettikauppoihin,sieltä löytyi monen monta ihanaa jotka aion kotiuttaa itselleni.
 Itselläni on ihan paras lempinäkymä kodissamme tämä,jos pitäisi merkitä punaisella matolla niin laittaisin juurikin tähän.Vessan oven edestä näkymä olohuoneeseen ja keittiöön. Ja mitä siitä vaikka onkin vähän tavaroita lattialla,meillä kun asuu muutama täystuho joiden tehtävänä on äidin siivouspäivän jälkeen tehdä hiukan omia järjestelyjä,ei muuta kuin tavaroita laatikoista lattioille niin löytyvät paremmin.Ruututapetin voi nähdä kivasti tuon peilin kautta,siitä ehkä seuraavaksi lisää.
Ulko-oven suunnasta meidän käytävää,joka on l-n muotoinen.Askosta ostettu tähtimuovimatto joka on osoittanut erittäin hyväksi,helppo siivota ja pitää puhtaana ja ennenkaikkea kaunis.Kaikkea hyvää sinunkin päivääsi,toivotaan että tästä tulee hyvä päivä! Nina

Ei kommentteja: