Villalinus

Villalinus

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kuopiossa

 Viikonloppuna tuli taas lähdettyä reissun päälle,tällä kertaa meidän mukana oli vain kaksi nuorinta,jotka nukahtivat jo ennenkuin oltiin päästy Kälviälle...harvinaista herkkua lähteä näin pienellä perheellä reissuun,mutta toivottavasti myös lapsille jäi jotain käteen.
Mies kysyi matkalla ollessamme kumpaan mennään,Haaparantaan vai Kuopioon,määränpäänä kun oli käydä Ikeassa,valittiin sitten jälkimmäinen kun sielläpäin ei ole tullut reissattua.Päästessämme perille saimme tietää että siellä oli juuri joku rock-tapahtuma jonka vuoksi hotellit keskustassa oli täynnä,blääh,kiva olisi päästä nukkumaan edes jonnekkin lasten kanssa... Matkasimme Puijon tornille jossa meitä palveltiin erittäin hyvin,annettiin puhelinnumeroa kylpylä-hotelliin josta saimme huoneen itsellemme.
 Ja lapsilla oli enemmän kuin mukavaa kun huoneessa oli pikkuparvi,jossa oli mukava kiipeillä!
 Ja hyvin nukutun yön jälkeen matkasimme Ikeaan,tavaraa riitti,ja lista haaveista kasvoi kasvamistaan,sitä Ektorppia ei varmaan enään kauan tarvi odotella,mutta olisiko se kulma vai kolmenistuttava...Pieniä ostoksia tuli tehtyä,mutta lähinnä toisiksi vanhemmalle tyttärellemme joka muuttaa ensi viikolla asumaan Toholammille artesaaniopintojen alkaessa.
Ikeassa ihastelimme esim tätä keittiömoduulia joka sopisi meille enemmän kuin hyvin,tänne saisi ihanasti astioita esille,niinpä,sanoinkin jo miehelle milloin lähdetään takaisin kahdestaan ja pakettiautolla...eipä tuo ainakaan tyrmännyt ajatusta,joten saas nähdä.
Lämpimät säät jatkuu ja hellettä riittää,ensi viikon superhelteitä jännitetään,naureskelinkin tänään ystävälle että saadaan vähän esimakuja vaihdevuosista ja kuumista aalloista kun hikeä pukkaa jatkuvalla syötöllä,ei auta valitella,kestää minkä kestää,syksy se saapuu kuitenkin pian ja alkaa arki.Ihanaa viikkoa! Nina

Ei kommentteja: