Villalinus

Villalinus

perjantai 2. tammikuuta 2015

Herkutellen,uusia kylttejä ja tuloillaan

 Meillä tämä uusi vuosi on otettu vastaan herkutellen,monta erilaista ihanaa jogurttikakkua,tässä versioni mansikkakakusta,vain tuoreet mansikat puuttuu päältä,niitä odotellessa siis.
 Pohjana digestivekeksejä sekä start-mysliä,nam,mikä herkku!Olipa mukavaa kun vanhempanikin kävivät eilen ja oli jotain herkkua mitä tarjota.
 Tänään kauppareissun yhteydessä tuli käytyä myös Tokmannilla,ja sinne oli tullut aika ihania puukylttejä joista kaksi kotiutui myös meille,toinen pääsi keittiön seinälle ja toinen käytävää koristamaan.
 Vielä sinne jäi monen monta ihanuutta jotka kyllä jossakin välissä aion kotiuttaa,mutta pikku hiljaa.
 Oikeasti käynti sinne johtui siitä että tarvitsin seitsemän veljestä lankaa hiukan lisää,nimittäin viimiset päivät minulla on ollut työn alla siitä tehtävää juttua,pitkään aikaan ei ole tullut neulottua mitään ja nyt kun aloitin sille ei ole tulossa mitään loppua,neulominen on ihanaa!
Ja tässä pienen pieni sneak a peak... Mukavaa viikonloppua vaikkakin ainakin tänään on ollut ekstra synkkää ja harmaata,ja ainakin meillä lunta satelee hiljaa. Illalla meillä onkin rentouttava sauna rempatussa saunassamme ja sipsiä ja dippiä,voiko mukavemmin viettää perjantaita! Nina

Ei kommentteja: