Villalinus

Villalinus

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kyltti ja keskeneräisyyttä

 Pakko vielä vilauttaa yksi kyltti joka koristaa keittiötämme,Dream of tomorrow...joskus kun hankalan päivän tullen muistaisi kyseisen lauseen niin hyvin menisi. Meillä noita kylttejä löytyy aika lailla,taidan olla jonkinmoinen hamsteri niiden suhteen,mutta ne nyt vaan ovat niin ihania että minkäs teet.
 Eilen juuri mietiskelin meidän kodin tämän hetkistä sisustusta,ja aika yllättävää on että se on aika tumma,edelleen rakastan vaaleanpunaista mutta sen aika ei ole ihan vielä,mutta onneksi ihan pian kun kevät alkaa kolkuttelemaan.
 Mulla on edelleen se tapa että on triljoona kesken olevaa juttua menossa ja tässä niitä sitten on kuvattuna jotain,tähtipipoja,harmaata,mustaa ja okranväristä(tai sinapinkeltaista,kuinka kukin mieltää värin) Kaksi kokoa ja molemmat lapsille. Vielä vähän tekemistä,päättelyt jne,
 Mutta pitäähän sitä itselleen projekteja haalia ettei vaan tekeminen lopu kesken,langat kyllä loppuu aina kriittisessä vaiheessa...Ja kuten eilen piti taas aloittaa kaiken päälle yksi juttu jota vaan piti kokeilla,huh huh,sanon minä.
Näissä olen käyttänyt ihan Novitan seiskaveikkaa lankoina,tähdet neulottu samalla kaaviolla kuin edellisen postauksen vauvanpeitto,mutta ovat huomattavasti pienempiä tähtiä,johtuen tietenkin langan paksuudesta. Meillä tänä aamuna hiukan kylmempi aamu,mittari näyttää 10 astetta pakkasta,joten toivottelen kaikille pakkaspäivää! Nina

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihanan näköisiä pipoja siellä tulossa ja edellisen postauksen vauvan peittokin oli niin nätti! Mukavaa pakkaspäivää! Meilläkin on vähän pakkasta tänään :)

NinaK kirjoitti...

Ihania kylläkin,kun vain vielä jaksaisi päätellä ym.ym. Mutta kun on niin paljon kaikkea muka kivempaa tekemistä...

Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Niin kauniita nuo pipotkin!:) Minullakin on monesti paljon päällekkäisiä käsityöprojekteja menossa, nytkin on rahi ja torkkupeitto kesken ja silti on tullut välillä tehtyä muutakin. :)

NinaK kirjoitti...

Jo vain Marianne,aina niitä tuppaa kasaantumaan kun innostuu uusista asioista,kun osaisikin sen taidon että edellinen tehdään aina valmiiksi ennen uuden aloittamista:)