Villalinus

Villalinus

maanantai 5. tammikuuta 2015

Uudet tyynyt ja pizzaa

 Viikonloppu taasen takanapäin,ja uusi viikko aluillaan,paitsi että taas huomenna lomaillaan. En kyllä yhtään tykkää näistä rikkinäisistä viikoista,olisi mukava jo päästä jonkinlaiseen rytmiin joulun jälkeen.Meillä joulukoristeetkin ovat edelleen paikoillaan,jospa sitä huomenna saisi kotia siivottua uuteen kuosiin,edes sen kuusen.Tokmannilta löysin silloin käydessäni muutaman tyynyn jotka oli pakko ostaa,raikastavat ihanuudellaan koko meidän pienen olohuoneen.
 Ja meillähän ei keventämisestä välitetä,eilen paistettiin ruoaksi vielä pieni kinkku joka myös syötiinkin yhdellä kertaa,jaillaksi tein muutaman pepperoni-juusto pizzan joka oli kyllä ekstra herkkua.
Ja tuleehan niitä käsitöitäkin tehtyä,eilen oli jälleen virkkauspäivä,koska sain erään aika ihanan neuletyön loppusuoralle,enään kanttinauhaa niin homman voi esitellä myös teille ja sitähän saa tänään hankittua kun jälleen koittaa uusi työpäivä,innolla odotan kun työkaverit on muutaman vapaapäivän aikana laittaneet esille esim.Vallilan uutuuskankaita,mitähän kaikkea kivaa siellä onkaan. Ihanaa pakkaspäivää! (meillä mittari näyttää tänä aamuna -16,5 ja on vielä nousussa) Nina

Ei kommentteja: