Villalinus

Villalinus

torstai 23. syyskuuta 2010

UUTTA JA VANHAA

Joitain pieniä juttuja on tullut väsättyä tälläkin viikolla,tässä tällaisia pienehköjä sisustusmekkoja runonpätkällä ja pellavasiivillä.
Sekä muutama pehmotaulu ja lisää siipiä...
Ja nyt siihen johonkin "vanhaan",uusiahan nämä ovat,mutta siitä vain on aikaa kun nämä olen tehnyt,hiukan tilda enkeleitä....
Tilda pupuja ja lampaita....
Lisää enkeleitä ja omenoita...
Sekä muutamia kassillisia erilaisia tilda hahmoja...ja mitäköhän näillä kaikilla tekisi,uusia malleja tulee koko ajan kuin myös ihanat uudet kangaskuosit paikalliseen myymäläämme...äääääkkk! Kaikkea kun on pitänyt värkätä...
Kiitokset taasen kaikille kommentoijille,viestejänne on mukava lukea! Ja vielä palaan tuohon työssäoloon,työ on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja päivät ovat toistaiseksi todella lyhyitä,kahdesta viiteen tuntiin joten jää myös paljon aikaa kotijuttuihin,pyykkikorikin oli aamusta ihan tyhjä:)
Tänne luvattu loppuviikoksi aika kurjaa syyssäätä,messut viikonloppuna,joten eiköhän pysytä sisätiloissa! Mukavaa loppuviikkoa! Nina

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kääk,miten valtava määrä sulla on valmiita tildapehmoja!! sun pitää mennä joulumyyjäisiin niitä myymään, varmana ostavat joululahjoiksi!!

-pm- kirjoitti...

Hui kamala, miten ehditkään noin paljon tehdä kaikkia ihania ompeluksia. Ihania nuo tildat! Tuollaiset kyllä varmasti menisivät jossain myyjäisissä kaupaksi, kunhan ei liian kovaa hintaa laita. :) Täällä on nyt hetken aikaa kaikki käsityöt olleet jäähyllä, aika menee kotia laitellessa mutta iltaisin sitä ehtii sitten unelmoida käsitöiden teostakin ;)

Anna kirjoitti...

Hei! Ihania töitä sulla!! Saanko kysyä millä tekniikalla nuo tekstit tehdään ja painetaan kankaalle? Onko siinä joku tulostettava paperi apuna vai mikä? Teetkö tilauksesta tilkkupeittoja, jos niin mihin hintaan esim. 140x80 - samantyylinen kuin teit 19.5. postauksessa? Entä paljonko maksaisi kolmimetrinen viirinauha? Kiitos jos voit vastata.

Nina kirjoitti...

Hei kaikki ja kiitos kommenteistanne...kiirettä on pitänyt kotona viimeaikoina,mutta eiköhän se tästä pian iloksi muutu...
Anna:tekstit olen maalannut sabluunan avulla kangasmaaleilla,silittänyt maalin pitäväksi ja voila valmista. Tilkkupeiton hinnaksi arvioisin siinä 65e ja viirinauha 20e,ota yhteys sähköpostiini mikäli kiinnostaa. Ihania syyspäiviä täältä kiireen keskeltä!

Nina kirjoitti...

Ja vielä lisäys edelliseen;sisustusmekoissa ja siivissä on tulostettavaan arkkiin kirjoitettu teksti joka myös silitetään itse tuotteeseen:)