Villalinus

Villalinus

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Sammakoita valkoisen pionin juurella

 Taasen on jotain virkkailtu,nimittäin sammakoita. Nämä ovat tällaisia mukavia,käteensopivia kesän poikasia,ja taitaapa joukossa olla myös yksi tyttösammakkokin,ensimmäinen enkeli...
 Siellä ne viihtyivät pihallamme suihkulähteen äärellä,koska olihan juuri valkoinen pionimme avannut nuppunsa.
Pienen seikkailunsa jälkeen tulivat kiltisti koriin ja nukkumaan,huomenna jälleen uudet kujeet ja kuviot:) Nina

4 kommenttia:

muru kirjoitti...

nämä on tosi ihania, teeppäs tällasia lisää! mielenkiinnolla aina kattelen mitä oot seuraavaks keksiny. Mulle tuli idea tällasesta leijonasta, pitäsköhän kokeilla virkkausta pitkästä aikaa...

muru kirjoitti...

ja nyt vasta hoksasin että onpa mahtava pioni!! Meillä alkaa nyt aueta ensimmäiset, eilinen kuumuus tais herättää ne lopultaki.

Anu kirjoitti...

Enpä meinannut huomata minäkään koko pionia vaikka siitä tekstissäkin mainitsit.. Hyväntuulinen katras pikkuisia vei niin huomion ja sai hymyn huulille. Oletko miettinyt tuotemerkkiasioita? Sullahan olis jo vaikka mitä ihanuuksia!

Nina kirjoitti...

Todellakin meidän pihan pionit on valtavia kun ovat täydessä kukassaan,huvikseni mittasin niin läpimitta oli 18cm...Lisää näitä hassuja vauvanleluja on tulossa,päässä muhii useampi idea...tuotemerkkijuttuja oon välillä mietiskellyt mutta taitaapa kaatua tuohon rahapuoleen,kunhan vain saisi johonkin markkinoitua tuotteita ja kerkeäisi niitä tehdä niin se riittäisi mulle:)