Villalinus

Villalinus

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uusi pesukone ja postipojan viemää

 Viime päivät on tuntunut taas ettei oikeen mikään onnistu,ja taidan kyllä tietää syyn...meidän pesukone irtisanoi itsensä urakkahommista...tuumas että saa palkkaa liikaa vähän...miehen kanssa sitten mietittiinkin että kumpikohan meistä kahdesta repee ensin että on pakko saada uusi kone,no joko arvaatte kumpi...minäpä tietenkin,eei auttanut kuin käydä ostoksilla. Johan me monta päivää oltiinkin ilman konetta,voitte arvata sen pyykin määrän,huh,huh,tänään täytyykin taas jatkaa ihan urakalla.Jotain pieniä virkkauksia olen tehnyt,mummonneliöitä joissa valkoista,vaaleanpunaista ja beigeä vauvanpeittoon,palat on jo yhdistetty,enään puuttuu reunojen virkkaaminen,mutta lankakin pääsi loppumaan,joten täytyy hakea sitä hiukan lisää.
Postiin kävin viemässä pienen erän pöllöjä,sammakoita,heppoja,pupuja yms,matkasivat Uuteenkaupunkiin myymälään nimeltä Pellavasydän,blogi löytyy TÄÄLTÄ. Kaikkea hyvää sinunkin viikonloppuusi!Nina

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Iiiks kuinka söpöjä pöllöjä! Linkki muutes puuttuu Pellavasydämeen.. :)

Nina kirjoitti...

Kiva kun mainitsit asiasta,en tiiä mitä mokasin kun kirjottelin,nyt pitäis toimia:)

muru kirjoitti...

uusi pyykkikone on vähä niinku lottovoitto ;) Jouduttiin kans uusimaan kone kesällä. Minä jopa kattelin koneen pyörimistä siinä alussa.... eikö oo hullua :D ihanat pöllöt!