Villalinus

Villalinus

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Uusia juttuja ja uutisia

 Jokin aika sitten kerroin että olen tehnyt myös jotain jota pidin vielä piilossa,no nyt loman aikana tuli asiat selviksi ja nyt voin paljastaa uusia tuotteita joita olen viime aikoina myös tehnyt.Aloitin yhteistyön ihanan verkkokaupan Tilpehöörin kanssa,joka varmasti on monelle tuttu,sinne pääset tästä KLIK.Sieltä voit nyt ostaa esim.näitä ihania prinssi kettuja jotka suorastaan odottavat pienten ihmisten haleja.
 Jokaisella ketulla on hiukan erilaiset,eriväriset sukat ja tossut. Ketut ovat virkattu puuvillalangasta joka kestää 40 asteen pesun,eivät sisällä irtoavia osia joten sopivat täydellisesti myös ihan pienelle käsittelyyn.
 Jokaisella on myös supersöpö häntä.
 Tilpehööristä löytyy myös prinsessoja,kahdella eri värityksellä,ruusut koristeena mekoissa,
 Ihanat isot silmät,nöpönenä...
Tarkempia tietoja kun käyt katsomassa TÄÄLTÄ. Kettuja ja prinsessoja voit ostaa siis vain ja ainoastaan Tilpehöörin verkkokaupasta. Meillä taitaa tulla tänään sateinen päivä,mutta eipä tuo haittaa,sillä onpas aikaa taas kehitellä uusia juttuja,muutama onkin jo vireillä,ehkä niistä seuraavaksi. Ja muistathan että mikäli haluat tilata jotain niin teen myös kaikenlaista tilauksesta,ompelu sekä virkkuujuttuja. Nina

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Siitä se ura aukeaa:)! Lämpimät onnittelut verkkokauppayhteistyöstä! Todella upea juttu! Ja...valloittavia kettuja & kauniita prinsessoja. Olet tosi taitava virkkaaja.

muru kirjoitti...

Hienoja!