Villalinus

Villalinus

tiistai 25. syyskuuta 2012

Peittoja...peittoja,ja tietty virkattuja

 Viime päivät on mennyt siihen että olen tehnyt päättelytöitä.Oikeasti inhoan päättelyä,se on ihan viiminen asia joka aina jää hamaan tulevaisuuteen.Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä rästiin jääneitä hommia edes vähän.Nämä peitot virkkasin jo tuossa kesällä,mutta nyt saivat jopa silityksen kaupanpäälle...Pallokuvioinen peitto on virkattu dropsin cotton light langalla,käyttäen virkkuukoukkua nro.3,5.Peitto on kooltaan 85*60cm,väreinä on paljon kirkkaita värejä.Lanka on aika paksua ja en voi moittia,ihan mukava lanka virkata.
 Tämän toisen peiton nimeksi laitoin Usvametsä,värit tuovat mieleen jotenkin sumuisen ja usvaisen metsän.Kuviona ihanaa aaltokuviota josta pidän erittäin paljon.Peitolla on kokoa 91*61cm,joten jo ihan mukavan iso peitto lämmittämään vaikka jo omia jalkoja.
Juuri nyt viimeistelyssä on yksi aivan ihana peitto syysvauvalle,siitä ehkä jo huomenna lisää... -Nina-

4 kommenttia:

muru kirjoitti...

Sinä oot sitte ahkera virkkaaja!! Ja noin nättejä peittoja useampiakin, aaltokuvio on kyllä minunki lemppari noista. Musta ei oo nykysin edes ompelemaan. Tapetoimaanki piti ruveta ettei tarttis leipoa synttärikakkuja :D No, pääasia kai että on jotain käsillä tekemistä,eikö sitä muuten sekois jos ei sais tehä jotain omin kätösin! Aurinkoista syyspäivänjatkoa!

Anu kirjoitti...

Sama täällä, päättely on sitä vihoviimosta puuhaa. Tuosta Usvametsästä tulee mieleeni jokin retrokangas:), kaunis on!

Nina kirjoitti...

Muru;täysin oikeassa,jos ei mitään tekemistä olis niin sekoais ihan totaalisesti,vaikkakin monesti sanon tytöille että itse olen jo täys sekopää kun jatkuvasti teen jotain käsitöitä...
Anu;nyt kun sanoit siitä retrokankaasta niin niinpä muistuttaakin,en tiedä johtuisko väreistä vai kuvioista...nythän syksyllä toi kuvio näyttää olevan aika in myös vaatteissa.
Mukavaa viikkoa molemmille!

Anu kirjoitti...

:)