Villalinus

Villalinus

perjantai 21. syyskuuta 2012

Syksyn tuntua

 Aamulla meillä tuntui tosi kylmältä,lämpöasteilla kyllä oltiin,mutta silti ilmassa oli jo ripaus syksyä.Viime päivät olen käyttänyt erittäin hyödyllisesti virkaten lapasia,viime vuonna messuilla kun jouduin myymään ei oota,mukana oli vain aikuisten kokoisia lapasia ja lasten ei ollenkaan,niinpä tänä vuonna olen varustautunut hiukan paremmin.
 Lankana näissä olen käyttänyt kuten aiemminkin Novitan isovelilankaa,hahmot taas on virkattu puuvillalangasta joka on erittäin laadukasta ja kestää kovankin pesun.
 Hahmoina näissä on monia,löytyy kettua,pöllöä ja lintua pellavasiipineen,monenväristä ja kokoista lapasta,tietty näitäkin on rajoitetut erät,mutta toivotaan että riittävät kaikille halukkaille.
Muutaman tilauksen sain juuri näistä tietyillä väreillä,nyt sitten pitäisi ryhtyä niiden kimppuun.Erittäin mukavaa viikonloppua juuri sinulle! Nina

2 kommenttia:

mira kirjoitti...

Voi että, meidän tyttö 9v on semmonen kettufani että nuo lapaset kuin sais... kuinkahan paljon maksavat ja onko sellasia kokoja vielä? vähän pienempi ku aikusen. Voi mahoton, kyllä oot ahkera!

NinaK kirjoitti...

Vielä en ole niin tarkkaan miettinyt hintoja mutta ollaan kuulolla vaikka sähköpostitse tässä viimeistään ens viikolla,vielä löytyy lankaa sen verran että eiköhän me kettulapaset saada aikaiseksi:)