Villalinus

Villalinus

torstai 13. syyskuuta 2012

Rumiluksesta siedettäväksi

 Meillä on jo vuosikausia ollut huushollissa piano,tosi rumilus,etsinyt joka vuosi sitä omaa paikkaansa,se on varmaan oikeasti seilannut jo joka huoneen täällä,mutta poiskaan sitä ei ole voinut laittaa koska sillä on tunnearvoa,me saimme pianon miehen mummolta joka sen oli joskus perinyt jostain...Kuten jo aikaisemmin puhuin mulla oli maalipurkki valmiina...ja niinpä eilen suttasin sitä...
 Nyt se koristaa meidän olohuonetta ja luulenpa ettei se meiltä muuta minnekkään.
 Vielä sitä pitää pikkaisen maalailla ja hioa,Linuskin kiipesi eilen vielä märän pianon päälle....olipas hauskaa... Tarraa kokeilin tuohon eteen,tiedän,se on vinossa,mutta kun piti kokeilla,sitä en tiedä jääkö se siihen,mutta ainakin kokeiltu on.
 Ihanan siivouspäivän jälkeen on ihana vain olla ja nauttia,niinpä,sen minuutin ennenkuin lapset ottavat lelunsa ja levittävät,tai kun ne innostuvat leikkelemään ihania mainoslippusia ja lappusia.Eilen siis tuli tuota siivouspäivää vietettyä,tänään olen kokkaillut keittiössä koko päivän.
Muutaman omenapiirakan leivoin ja keitin mehua omenoista jotka äitini ja isäni toivat meille,nyt uunissa muhii herkullinen merimiespata,alkaakin jo olla nälkä,kunpa vain makuaistia olisi edes jonkin verran nimittäin iski ankara flunssa...Mukavaa viikonloppua! Nina

3 kommenttia:

Vintage kirjoitti...

Rumiluksestahan sukeutui oikea kaunotar! Tarra on piste ii:n päälle:).

mira kirjoitti...

samaa mieltä, tarra jääkööt ehottomasti tuohon :) Tosi hyvä muodonmuutos. Mitä sitä saakaan aikaan maalilla ja pensselillä! Kerroppa minkälaista on sun merimiespata?

NinaK kirjoitti...

Samaa mieltä myös täällä,tarra taisi tulla jäädäkseen...mun merimiespadassa on naudan keittolihaa,sipulia ja perunoita,ensin keitin lihat laakerinlehtien,sipulin ja maustepippurien kanssa lihaliemikuution kera,pilkoin 2kg perunoita,perunat ja lihat ja extrasipuli uunivuokaan,litra keitinlientä sekaan,suolaa,ja uunissa noin 1 ja puoli tuntia,oli ihan sika hyvää,kaikille maistui!