Villalinus

Villalinus

maanantai 10. syyskuuta 2012

Tytöille jotain pientä ja kivaa

 Niin se viikonloppukin taas pääsi hurahtamaan ohitse,meillä oltiin vain kotosalla ja kuten arvata saattaa virkkuukoukku kädessä ainakin aina välillä.Tällä kertaa tuli tehtyä pienille ja miksei isommillekkin tytöille pompuloita,lintuja ja pupusia.
 Nämä ovat kyllä mukavia pieniä virkkuutöitä,aikaa ei itse virkkaamiseen mene kauan,mutta kun ompelee käsin esim silmät ja nokat niin jopas hurahtaakin hetki ja toinenkin.
 Kartongista leikkasin palaset joihin nämä laitoin,tarran joka kertoo tekijän,vielä pitäisi hommata jonkinlainen pussi johon laittaa,ostin jo joitain pusseja mutta totesin niiden olevan aivan liian pieniä...
 Uusistakin hahmopompuloista on paljon ideoita,saapas nähdä mitä sitä keksii.
Linuksen sairaalassa olo venyi,kaksi yötä jouduttiin olemaan sairaalassa,sai vielä menopäivän iltana (juuri kun oltiin luvattu kotiinlähtöä) toisen kohtauksen,saturaatiot sitten laskivat annetusta kohtauslääkkeestä suoraan suoneen niin pahasti että raukka tarvitsi lisähappea seuraavan yönkin. Kyllä olen pyöritellyt monenlaisa ajatuksia pääkopan sisällä,miksi estolääkityksestä huolimatta näitä kohtauksia vaan tulee ja tulee,eikö nyt olisi jo aika niiden rauhoittua ja pojan saada leikkiä ja olla kuten muutkin...neurologia konsultoidaan vielä tällä viikolla lääkityksestä,loppuviikosta ilmeisesti lääkäri soittelee.Mutta nyt Linus jakselee taas hyvin,isosiskokin kävi vävyehdokkaan kanssa eilen kyläilemässä ja Linushan nautti suuresti kun sai paljon huomiota ja tuliaisia,varsinkin sammakko fleecelakki oli ihan ehdoton,se piti aamulla laittaa päähän ja karkkireppu johon sai laittaa varatutin piiloon ettei kukaan sitä vie.Ja remontti etenee mukavasti,upeeta tulee,maltattehan odottaa. Nina

5 kommenttia:

mira kirjoitti...

Hei, minähän se täällä taas "kyläilemässä". Voihan kurjuus kun on väsyneen näkönen pikkumies, jospa se siitä alkas jo helpottaan.Laitas nyt kuvia remontin edistymisestä! Söpöt pompulat.

Mamma-Mia kirjoitti...

Voi ressukka...... Iso halaus pikkumiehelle ja tytöille kanss :-)

NinaK kirjoitti...

Muru! Nyt sitten sait muutaman kuvan rempasta,harmi vain että vielä kesken,tapettia etsien...
Mamma-Mia!Kiitokset halauksista,vien ne eteenpäin:)Terveiset myös sinne lapsukaisille!

Vintage kirjoitti...

On aina rohkaisevaa ja kannustavaa nähdä sun söpösiä kätten töitä, vaikka teillä on pahat tilanteet päällä vähän väliä ja raskasta aikaa. Varjelusta Linukselle ja voimia teille kantaa häntä tämän ajan ylitte.

NinaK kirjoitti...

Kiitos Anu ihanista sanoistasi,pelastit päiväni:)