Villalinus

Villalinus

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Elokuu ja erittäin sekalainen postaus

Hiukan olen pidellyt lomaa tästä bloggailusta osittain senkin takia ettei yksinkertaisesti ole kerinnyt mitään käsitöitäkään tekemään,mutta nyt loppuu lomailut,isännän loma vetelee viimeistä päivää joten arkeen palataan jo huomenna ja rytinällä. Pieniä reissuja olen tehnyt,yksin ja perheen kanssa...Ikeassa tuli käytyä,oikein ulkomailla siis Haaparannassa siskon kanssa kahdestaan,pakettiautoakin jopa ajellen,kumpaakin ekaa kertaa...en siis oikeasti ollut koskaan käynyt Ikeassa ja täytyy sanoa että tykkäsin ja paljon! Ja kiitos siskolle mukavasta seurasta!Sieltähän tarttui mukaan monenlaista tavaraa,sohvanpäälliset,astioita,kankaita yms,kaikkea tarpeellista ja turhaa jolla saa taas kotia hiukan uuteen uskoon.
Kotimatkalla tuli käytyä Kempeleen Zeppelinissä ja tietenkin sieltäkin tarttui jotain mukaan Hemtexin myymälästä,ihanat kanervan väriset pitsiverhot,kuva ei kyllä kerro oikeaa väriä,mutta hempeää on.
Perheen kanssa tuli myös tehtyä reissu Powerparkkiin,jossa lapset pääsivät monenmoisiin laitteisiin ja mukavaa oli vaikkakin uhkana oli koko ajan synkät pilvet,mutta ei tullut sadetta ei.
Ja tälle kuvalle ollaan naurettu ja kunnolla,tämä nimittäin on ruoka-annokseni pizzapuffetista,ruotsalaiset kuulemma katsoivat hiukan kieroon lautastani,mutta kun olin päättänyt etten lähde jonottamaan toista kertaa vaan otan kerralla kunnon annoksen... isännän lautaselta tuli kyllä otettua vähän lisää pizzaa,myönnetään...mutta nyt alkaa puntarikin protestoimaan roskaruokaa vastaan että nyt loppuu herkuttelu ja tavallinen kotiruoka pääsee kunniaan...etenkin keitot....
Hiukan olen tehnyt tuttavuutta Novitan uusilla langoilla,virkannut huopatossuja,jotka odottavat pesukoneen käsittelyä sekä neulonut Punatulkku langasta muutamat pienet lapaset...Elikkä näihin tunnelmiin,hauskaa viikonalkua kaikille!

5 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Kyllä lomalla pitääkin välillä vain oleilla, käsitöitä ehtii myöhemminkin ;). Ihanat verhot ja tossutsekä lapaset.

Sude kirjoitti...

Sinulla onkin ollut mukava heinäkuu. Pieniä kesäisiä reissuja kivoihin paikkoihin.

muru kirjoitti...

kivalta näyttää virkkaukset taas :) Meilläki on suunnitelmissa mennnä powerparkkiin ensviikolla kun mies pitää vielä viimesen lomaviikkonsa ennen koulujen alkua. Koko kesän oon haaveillu ikeaan pääsystä mutta haaveeks jää... ehkä sitte joskus :) kaverit ne vaan käy ja äitikin jopa mutta en minä :/ Mukavaa syksyn alkua vai mielumminkohan kesän loppua sulle! :)

-pm- kirjoitti...

Oi, ihanat tossut! Mistä moisiin löytää ohjeen vai oletkos "omastapäästä" tehnyt? :) Tuollaisiahan vois itekkin värkkäillä ajankuluksi!

Nina kirjoitti...

Kiitos kaikille tasapuolisesti kommenteista! Oowerpark on tosi kiva paikka kaikenikäisille,itsekin mietimme josko vielä kävisimme kerran kun oli niin mukavaa:) Ja Tampereen Ikeakin siintää haaveissa ennen joulua... Tossuihin löytyy ohje esim Novitan sivuilta ja myös syksyn uudesta lehdestä joka vasta ilmestyi kauppoihin,itse tein sitä mukaellen ja jotain lisäten... Mukavia päiviä kaikille! Kiva kun käytte kylässä!