Villalinus

Villalinus

perjantai 6. elokuuta 2010

Pellavaa ja kadonneita nuppineuloja

Nyt jotain muuta kuin punaista...jokin aika sitten ostin kirjainsabluunoita ja nyt ajattelin niitä kokeilla pellavasydämmiin,vähän valkoista kangasmaalia,kuivaus ja ei kun silitysraudalla kiinnittämään väri. Juuttinaru roikkumista varten ja tietenkin puunappi ja se on siinä.
Tuli myös tehtyä muutama uusi nuppineulatyyny joita kyllä aina tarvii,ihme vaan että esimerkiksi meillä tyynyjä kyllä löytyy mutta mihin kummaan katoaa nuppineulat....????....Niitä ei vain yksinkertaisesti löydy yhtään mistään,eikä kukaan tietenkään ole tarvinnut...ehkä se sitten olen minä,taitaa olla jo tuota dementiaa,vai oletteko itse huomannut että joskus äidin tärkeillä tavaroilla on tapana mennä hukkaan?
Pihan ihanan kärhön kukinnan myötä kaikille IHANAA VIIKONLOPPUA! Nina

4 kommenttia:

-pm- kirjoitti...

Ihania nuo pellavasydämet! Mistä olet ostanut nuo kirjainsabluunat? Tahtoisit itsellekin tuollaiset, että sais värkätä sydämiä ja tyynynpäällisiä ja kaikkea muuta kivaa!
Täällä on aina sama homma noiden nuppineulojen kanssa, aina ne ovat kateissa ja minähän en itse niitä ainakaan hukkaa ;)

Nina kirjoitti...

Sapluunat ostin paikallisesta askartelukaupasta,Siluetista,ovat Rayher merkkiset,isot ja pienet kirjaimet erillisinä 30*30 sabluunassa numeroiden kanssa.(maksoivat 11E kpl,aika pieni sijoitus loppujen lopuksi kun ajattelee mitä kaikkea niillä voi saada aikaan...itselle tuli heti mieleen että enpä ostakkaan seinälle liimattavia tarrajuttuja vaan maalailen itse seinälle...)

Anis kirjoitti...

Ihania käsitöitä! Minulla on mangeettinen nuppineulatyyny, ei ole kaunis mutta käytännöllinen:)

Eena kirjoitti...

Aivan ihania pellavasydämiä. Ja hauskan erikoiset neulatyynyt. :)

Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua!