Villalinus

Villalinus

torstai 19. elokuuta 2010

Sydämet juuttinarussa ja lokerikkoja

Ja jälleen on sakset heilunut ja ompelukone surissut kylläkin enimmäkseen aamutuimaan ennen lasten heräämistä... Tein tällaisia sydämiä pellavasta jota vielä oli jäänyt jonkin verran. yhden sydämen korkeus noin 20cm,roikkuvat mukavasti juuttinarussa ja peilin päällä.Tekstinä tässä Home Sweet Home.
                                    Ja hiukan pienempänä sydämiä,kokoa  ainoastaan 11cm,pikkuisen sai näprätä täyttämisen kanssa,tekstinä Hem ljuva hem. (näitä tuli tehtyä kaksi kappaletta,toinen menee myyntiin)
                 Ja myös jotain keittiötä koristamaan,elikkä tällaisia lokerikkoja,joissa kankaina puuvillaa ja pellavaa,hiukan kuvaa,hiukan tekstiä ja pieni sydän(sweet things) ja näiden kokona noin 30*36cm. Näitäkin tuli tehtyä kolme kappaletta ja vain yksi jää itselle... Nyt oikein huomaa että kyllä sitä ollaankin jo pitkällä syksyssä kun jalat alkaa vaatimaan jo nyt villasukkia,ja tekee mieli poltella kynttilöitä.... Eipä auta kuin kaivella kaappien kätköistä ja laittaa jalkaan ja uusiakin pitäisi tehdä kunhan vain olisi aikaa,mutta eiköhän sitä aina jostain löydy. Mukavaa torstaipäivän jatkoa kaikille! Nina
                                      Nämä meinasivat täysin unohtua,elikkä tällaisia nostalgisia pussukoita ihanilla kuvilla ja pitseillä,kokoa 20*25cm,todella mukavia antaa vaikka lahjaksi yms.yms....             

1 kommentti:

Hilda kirjoitti...

Ihania käsitöitä kyllä teet! :) Erityisesti noista kuvallisista pussukoista pidän kovasti, ovat niin kauniita. Itsekin olen samantapaisia tehnyt, ne on just ihania antaa lahjaksi!