Villalinus

Villalinus

perjantai 13. elokuuta 2010

Herkät sydämet ja tavaroiden realisointia

Eilen silputuista kankaanpalasista syntyi tällaisia herkkiä sydämiä.Sydämiä ei voi koskaan olla liikaa,ja tekstinä kotiin liittyviä juttuja...koti on siellä missä sydän on,aivan,näinhän se on.
Trikookudetta kävin eilen hakemassa lisää ja kerin rullalle,taas pääsee jatkamaan jotain aloitettua. Iltaa kohden aloitin semmoisen tavaroiden siivoamisen että oksat pois,tiedättehän kun tulee kerättyä aivan liikaa tavaroita ja on aivan liian pienet säilytystilat...tavaroita siellä täällä,väärissä paikoissa....No,eipä mitään,tein oikein listan itselleni mitkä paikat tulee realisoida,osa tavaroista jätesäkkiin,osa kierrätykseen ja osa kirpputorille myytäväksi,eiköhän joskus tule valmista. Monesti pistää miettimään minkälaiset komerot/kaapit pitäisi olla että saisi tavarat järjestykseen...enpä tiedä...meillä kun aina käy niin että kun äiti järjestelee niin lapset lötävät aina muka aarteita poisheitettävien tavaroiden joukosta ja sotkevat jonkun muun kaapin tavarat samaan aikaan... Mukavaa noidankehää siis mennään... Mutta kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua kaikille,nautitaan "viimeisistä" lämpimistä ilmoista näin syksyn alkaessa! Nina

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kauniita sydämiä. Jos asuisit lähempänä tulisin penkomaan sun kirpparille menevää tavaraa itselleni:)

Eena kirjoitti...

Nämä sun sydämet on kyllä aivan ihania. Ja kävin hurjan kateellisena tutkimassa Suden blogissa arvonnastasi voittamaansa pupua. Tahtoo sellaisen! Voisit pistää jotain myyntiblogia pystyyn, täällä vois olla jo yksi asiakas. :)

Hilda kirjoitti...

Hei! Nyt vasta pääsin kirjautumaan ihastuttavaan blogiisi, en tiedä miksi blogiosoitteesi ei näkynyt minulla, pelkkä kuvake vain?:) Ihania ompeluksia olet tehnyt, tulen toistekin kurkkailemaan!
Mukavaa sunnuntaipäivää!!

Nina kirjoitti...

Liisa;kyllä ei yhtään haittaisi vaikka joku tulisi ja veisi ylimääräisiä romuja pois:)Lastenhuone on vasta käyty läpi ja hirmu paljon sieltäkin löytyi ylimääräistä...leluja kylläkin pääasiassa...
Eena;laitetaan toinen blogi tulemaan...:) Kaikkea tekemääni saa kyllä tiedustella sähköpostilla ja teen tilauksesta:)
Hilda;tyttö oli mokaillut jotenkin ollessani kirjautuneena ja laittanut oman kuvansa yms,siinä ehkä syy ettet löytänyt,mutta mukavaa että nyt pääsit!

La Petite Princesse kirjoitti...

Todella ihania sydämiä!

Minä pistin menemään kanssa kaksi kassillista roinaa lasten huoneesta eilen :)
Passitin lapset pihalle siksi aikaa, että jos ette osallistu siivoamiseen, niin ulos! :D

muru kirjoitti...

tykkään kovasti näistä sydämistä, itelläki suunnitelmissa ollut tehdä tällaisia pellavaisia, näitä joita ei tarvitse kääntää vaan ommellaan päältä. Ihanan "rosoista", tykkään :) Mulla on nyt ollu ompelukoneet hiljasena, en tiedä missä välissä jäisi ompelulle aikaa... nyt ku koulu ja kerho alkaa niin jää vielä vähemmän aikaa ku pitää olla liikkeellä muka "koko ajan" tai ainakin "kohta lähdössä", ei viitsi aloittaa mitään ompelu urakkaa...remonttiki lähestyy. Mutta onneks täällä saa seurata toisen kätten töitä :)